Elton John și vestea cea mai tristă pentru fani: "E rămas bun"

Vineri, 02 Decembrie 2022, ora 19:45
4979 citiri
Elton John și vestea cea mai tristă pentru fani: "E rămas bun"
Elton John

Elton John a anunţat că ultimul său concert din Marea Britanie va avea loc la festivalul de la Glastonbury de anul viitor, potrivit The Guardian.

În prima parte a evenimentului, John va cânta pe scena Pyramid, duminică, 25 iunie, încheind show-urile de pe scena principală. Aceasta este a doua sa apariţie la festivalul din Marea Britanie.

Anunţul vine la scurt timp după ce Elton John a susţinut ultimul concert din SUA pe Stadionul Dodger din Los Angeles, luna trecută, la care s-au alăturat Dua Lipa, Kiki Dee şi Brandi Carlile şi a fost transmis în direct pe Disney+.

„Nu aş putea fi mai încântat să fiu cap de afiş pe scena Pyramid. Pe măsură ce turneul meu Farewell Yellow Brick Road se încheie, nu există o modalitate mai potrivită de a-mi lua rămas bun de la fanii mei britanici”, a spus John într-un comunicat. „Au fost mai mult decât uimitori şi m-au sprijinit în toate etapele carierei mele... abia aştept să îmbrăţişez spiritul celui mai mare festival din lume”.

Co-organizatorul Glastonbury, Emily Eavis, a adăugat: „Vom închide festivalul şi vom marca acest moment uriaş din istoriile noastre. Suntem foarte fericiţi să-l aducem în sfârşit pe Rocket Man la Worthy Farm”.

Deşi se presupune că Glastonbury va prezenta ultimul show al lui John în Marea Britanie, acesta nu va fi ultimul său concert în general - turneul Farewell Yellow Brick Road, care a început în 2018, va continua prin Europa până în iulie 2023. Un spectacol programat anterior pentru Accor Arena din Paris pe 25 iunie va avea loc acum pe 21 iunie.

Glastonbury 2023 se va desfăşura de miercuri, 21 iunie, până duminică, 25 iunie. Preţul biletelor, care s-au vândut într-o oră de când au fost puse în vânzare la începutul lunii noiembrie, a fost de 335 de lire sterline plus taxa de rezervare, mai mare faţă de 265 de lire sterline plus taxa de rezervare din 2019.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Elton John, #elton john se retrage, #Glastonbury , #stiri vedete
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
M
MadWolf
rank 5
Pentru cei care nu sunt fani