Iubita din facultate a lui Elon Musk scoate la licitație amintirile cu miliardarul. Cât costă o simplă poză cu fondatorul Tesla

Duminica, 11 Septembrie 2022, ora 22:54
6740 citiri
Iubita din facultate a lui Elon Musk scoate la licitație amintirile cu miliardarul. Cât costă o simplă poză cu fondatorul Tesla
Elon Musk alături de iubita din Facultate FOTO: CNN

A păstra lucrurile unui ”fost iubit” se poate dovedi profitabil mai târziu, cel puțin dacă acesta devine cel mai bogat om din lume.

Fosta iubită a lui Elon Musk scoate la licitație un o colecție de fotografii și suveniruri din relația ei cu miliardarul, transmite CNN. Jennifer Gwynne, ifosta ubită lui Musk din facultate, vinde amintirile prin intermediul RR Auction din Boston.

Articolul cu cea mai mare ofertă actuală este o felicitare de ziua de naștere semnată, urmată de un colier dăruit lui Gwynne de ziua ei.

De exemplu, felicitarea de la Elon Musk de ziua ei, este estimată la peste 10.000 de dolari, iar un colier din aur este ofertată la peste 3.000 de dolari.

„La mulți ani, Jennifer (aka, Boo-Boo), Love, Elon”, scrie în felicitare. Începând de duminică dimineața, cea mai mare ofertă este de aproape 7.000 USD. Este de așteptat ca cardul să se vândă cu peste 10.000 de dolari, potrivit RR.

Colierul din aur are și o piatră de smarald din mina de smarald din Zambia, deținută de tatăl lui Musk, Errol, un dezvoltator și inginer bogat din Africa de Sud.

„Când am fost s-o vizitez pe mama lui Elon în Toronto, în vacanța de Crăciun din 1994, Elon mi-a dat atât bilețelul și colierul, a spus Gwynne.

„Mama lui avea mai multe astfel de coliere într-o cutie în dormitorul ei, iar Elon mi-a spus că erau de la mina de smarald a tatălui său din Africa de Sud – el a scos unul din carcasă.

Și pentru că nu i-am primit nimic drept cadou de Crăciun (și m-am simțit foarte vinovat pentru asta), a spus că vom considera colierul un cadou pentru ziua mea.

„Am purtat colierul de câțiva ani, dar ân ultimii 10 ani a stat mai mult în cutia cu bijuterii.

Colierul vine și cu două fotografii, una cu Musk și Gwynne cu mama lui Musk, modelul Maye Musk, și una cu Musk și Gwynne la o formală de sfârșit de an în 1995.

Și o simplă fotografie cu miliardarul costă câteva sute de dolari. Iar zecile de oferte primite pentru acestea cresc prețul.

Întreg lotul de obiecte include 18 fotografii sincere ale antreprenorului ca student în economie la Universitatea din Pennsylvania, precum și alte câteva amintiri ale timpului petrecut împreună cu Musk și Gwynne.

Gwynne și Musk au început să se întâlnească în 1994, când amândoi lucrau ca consilieri rezidenți într-un cămin universitar.

La scurt timp după ce a absolvit Universitatea din Pennsylvania, Musk a început un program de doctorat la Stanford, dar a renunțat pentru a lansa primul său start-up, Zip2.

Fotografiile lucioase îl arată pe miliardar care arată în fiecare etapă de student obișnuit înainte de ascensiunea sa fulgerătoare către succes. Sunt poze cu el fie într-o cameră de cămin, fie petrecând cu colegii săi consilieri rezidenți sau îmbrățișându-se cu iubita lui.

Superfanii Tesla pot depune o ofertă pentru o bucată de Musk-orabilia până miercuri, când se închide licitația.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#Elon Musk, #iubita facultate, #Jennifer Gwynne, #lictitate amintiri Elon Musk , #stiri it-c