Festival de glume pe Internet despre vizita lui Elon Musk în România: "A venit de fapt ca să cumpere Centrul de Comandă al Lumii"

Duminica, 30 Octombrie 2022, ora 10:59
73884 citiri
Festival de glume pe Internet despre vizita lui Elon Musk în România: "A venit de fapt ca să cumpere Centrul de Comandă al Lumii"
Imagine panoramică a Castelului Bran FOTO Hepta

Cea mai comentată știre din weekend este legată de petrecerea organizată pe 30 octombrie de Elon Musk la Castelul Bran, unde va avea invitați mulți oameni foarte bogați.

O parte dintre invitați au ajuns în România sâmbătă seară.

Peter Thiel, fondatorul PayPal, Sergey Brin, de la Google, Luke Nosek, co-fondator PayPal și fondator al Gigafund sunt deja în România, fiind prezenți printre oaspeții care au petrecut aseară la Stâna Turistică Sergiana. În avan-premiera petrecerii de azi, miliardarii planetei au chefuit azi noapte până aproape de ora 3.00.

Pe rețelele de socializare românii se distrează pe seama evenimentului. Multe dintre glumele postate au devenit virale.

Glume de pe Facebook pe seama vizitei lui Elon Musk

"Și, cum stăteam eu aseară 2 ore pe Valea Oltului, mă gândeam că Elon Musk a ales Castelul Bran pentru Halloween nu din motive de Dracula, ci din motive de trafic. Nimic mai terifiant de atât."

"Elon Musk, un om care ar putea să sărbătorească la propriu Halloween-ul pe Lună, a ales România. Logo-uri precum frunze sau alte tâmpenii chiar nu își au locul în promovarea țării, când logo ne-a ales pe noi. Brandul de țară este Dracula. Și de vrem și de nu vrem așa suntem identificați în întreaga lume. O țară care se învârte în jurul unei povești, nu o poveste care se învârte jurul unei țări, pentru că nici de dată asta nu am făcut nimic. A făcut-o un scriitor și ni s-a lipit o etichetă. De aici încolo ține de noi și de cum ne promovăm. Potențialul se vede zilele astea. Din plin!"

"Să ne rugăm pentru reușita Halloween-ului de la Bran. Dacă îi place, poate că Elon Musk revine și ne face dracului și autostrada București - Brașov. Așa ceva numai el poate."

"Dă, Doamne, să se blocheze miliardarii planetei pe Valea Prahovei! Singură şansă de a avea autostrada Comarnic-Braşov în timpul vieții noastre e să se enerveze Musk&friends şi să o construiască ei..."

"Cică vine Elon Musk în România. A închiriat Castelul Bran pentru Halloween. Eu am o propunere și mai horror pentru el. Îl las la mine acasă singur cu copiii. Gratis!"

"Îl compătimesc pe Elon Musk. Cineva i-a spus "E horror până la Bran" și el a înțeles că "E horror la Bran" și s-a hotărât să facă o petrecere de Halloween acolo. Mâine o să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei sau Rucăr-Bran."

"Să-l întrebăm pe Elon Musk ce e mai greu, să trimită o rachetă pe Marte sau să nu rămână blocat de Valea Prahovei!"

"Cică Elon Musk e astă-seară la Castelul Bran. Mi se pare normal. Nici măcar el nu-și poate permite un weekend la Poiana Brașov."

"Elon Musk va cere lista cu miniștrii transporturilor din ultimii 30 de ani, ca să știe pe cine înjură pe DN1."

"Nu vreau să mă laud, dar am fost la Bran înaintea lui Elon Musk."

"Puteau alege orice loc de pe planetă pentru a petrece, dar au vrut să petreacă într-un decor din Evul Mediu. Și așa au decis să vină în România."

"Să nu plece cu vreo chiuvetă."

"Au venit cu elicoptere, că pe drumurile noastre…ajungeau după petrecere!"

"Băi, așa îmi e de rușine..

Cică vine Elon ăla mâine la Bran, tocmai din America și trebuie să treacă prin toată cotețeala aia de buticuri din fața castelului. Sper că mâine un kurtos la Bran să coste măcar 5000 de euro, iar locul de parcare 200 de euro/ minut."

"Dezvăluiri incredibile. Elon Musk a venit de fapt în România că să cumpere Centrul de Comandă al Lumii, aflat sub munții Bucegi!"

"După ce ai trimis o mașină spre Marte, următoarea provocare nu poate fi decât să vrei să ajungi la Bran pe DN1. Baftă, Elon!", a scris kmkz.ro.

"Poate așa se decide să investească în teleportare, soluție care sigur o să se descopere înainte de autostrada București-Brașov."

"Bine că nu a luat trenul, că trebuia să plece de luna trecută."

"Elon ar fi surprins să afle că și Dracula era țepar."

"Strategia lui Elon Musk este să își mute serverele Twitter în tunelurile din Bucegi că să aibă curent gratis de la energia primordială a românului. De-aia a venit, chipurile, să facă Halloweenu’ la Bran. Activați-o pe Șoșo să se ducă păstă el!"

"Să trimiți mașini pe Marte dar tu să vii la castelul unde drumul este rupt și să mai faci și 5-6 ore pe DN 1,asta da provocare. Sau poate face parte din entertainment, va speria sigur invitațîi cât vor sta pe drum."

"9 ore face cu avionul și 7ore cu mașina de la aeroport."

"Georgică Simion nu este și el invitat? Nu de alta, dar poate dau de tunelurile dacice, și numai Georgică îi poate scoate de acolo. Doar el le cunoaște."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
Cât de sigure sunt carnea de pui și ouăle din România. Rezultatele analizelor făcute de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentelor
Cât de sigure sunt carnea de pui și ouăle din România. Rezultatele analizelor făcute de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentelor
Carnea de pui şi ouăle din România sunt fără riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentelor (EFSA) atestă că...
#Elon Musk, #Romania, #petrecere, #Castelul Bran, #Halloween, #glume , #stiri Elon Musk