Ziua porților deschise la prima fabrică Tesla din Europa. Elon Musk, prezent la marele eveniment VIDEO

Sambata, 09 Octombrie 2021, ora 22:353835 citiri
Ziua porților deschise la prima fabrică Tesla din Europa. Elon Musk, prezent la marele eveniment VIDEO
Fabrica Tesla din Berlin. Foto Twitter

Mii de persoane au participat sâmbătă la noua fabrică Tesla de la periferia Berlinului, unde Elon Musk, directorul executiv al producătorului de vehicule electrice, a găzduit o "zi a porţilor deschise", informează DPA.

Sute de oameni au ajuns la eveniment până la ora prânzului, dornici să exploreze prima fabrică europeană a Tesla, aflată în Gruenheide.

Tesla speră că vehiculele sale vor începe să iasă de pe linia de asamblare până la sfârşitul anului, ţinta finală fiind de a produce 500.000 de maşini electrice anual.

Musk a confirmat că intenţionează să participe la eveniment şi a aterizat în oraş vineri. Alte atracţii care îi aşteaptă pe cei care vor participa la "ziua porţilor deschise" includ un carusel, tonete cu alimente şi mai mulţi DJ.

Tesla a încurajat doritorii să vină la eveniment cu trenul, în contextul în care poliţia se aşteaptă la ambuteiaje. Biletele au fost obţinute pe bază de rezervare şi au fost extrem de solicitate.

Tesla speră ca fabrica să poată începe producţia în acest an, în pofida faptului că nu a primit încă autorizaţia finală de mediu din partea landului Brandenburg.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii