Elon Musk vorbește despre sfârșitul lumii noastre: Pământul are nevoie de un plan B VIDEO

Vineri, 18 Februarie 2022, ora 23:55
4769 citiri
Elon Musk vorbește despre sfârșitul lumii noastre: Pământul are nevoie de un plan B VIDEO
Elon Musk visează la o călătorie pe Marte FOTO: DNA India

Vizionarul și excentricul miliardar Elon Musk a vorbit despre ”sfârșitul vieții de pe planeta noastră”, dar și de visul umanității de a călători pe alte lumi, precum Marte, ca un fel de plan B, de la salvarea omenirii. Recent, el a prezentat o simulare al unui zbor spațial cu o rachetă Starship a companiei sale SpaceX, către planeta roșie.

Compania spațială a lui Musk are un program cosmic aflat în desfășurare, care va fi finalizat cu o călătorie pe Marte. El vrea să ducă primii oameni de pe Pământ acolo, până în anul 2026, potrivit Then 24.

”De ce Starship? De ce facem toate astea?” s-a întrebat Elon Musk, într-o prezentare a sa. ”Pentru că trebuie să transformăm umanitatea într-o specie interplanetară, Pământul are nevoie de un plan B, de o asigurare de viață.

Planeta noastră este fragilă și, deși sunt o persoană optimistă, multe lucruri se pot întâmpla și pot merge rău, de la dezastre naturale, un meteorit, războaie și în cele din urmă, în milioane de ani, Soarele va crește și va pune capăt planetei și vieții de pe Pământ”.

Dacă va avea succes cu programul său cosmic, Spaceship ar putea deveni primul sistem spațial de transport 100% reutilizabil, la fel ca un avion care zboară de mai multe ori pe zi, fără a fi nevoie de o întreținere constantă.

Descoperire ciudată privind apariția vieții pe Pământ: Totul ar fi început cu o doză de cianură

”Acesta este Sfântul Graal sau Sfântul Graal al rachetelor”, a spus Elon Musk. ”El ne va permite să reducem costurile, astfel încât să putem coloniza și să ne stabilim pe alte planete”.

Musk este cunoscut pentru mesajele care creează furtuni pe rețeaua de socializare Twitter, din diverse motive, uneori corecte, alteori greșite. Cea mai nouă postare a sa a venit acum câteva zile.

În videoclipul său, care apare pe YouTube este prezentată o simulare a unei călătorii pe planeta Marte, cu ajutorul unei nave spațiale a SpaceX.

Omenirea poate scăpa de Apocalipsa venită din spațiu: Cine dispune de tehnologia care salvează Pământul? VIDEO

Miliardarul american a continuat postarea spunând că simularea va deveni o realitate în curând, în lume. ”Acest lucru va fi real în timpul vieți noastre”, a scris pe Twitter, conform DNA India.

Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla Inc. solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru CEO-ul Elon Musk, evaluat la 56 de miliarde de dolari. De asemenea, compania a propus relocarea sediului...
Noi probleme grave descoperite la mașinile electrice. Mii de autoturisme, chemate urgent în service
Noi probleme grave descoperite la mașinile electrice. Mii de autoturisme, chemate urgent în service
Mașinile electrice ale lui Elon Musk se confruntă cu noi probleme. 3.878 de vehicule Cybertruck au fost rechemate în service, pentru a repara pedala de accelerație. Potrivit oficialilor...
#Elon Musk, #Musk Marte SpaceX, #calatorie Marte, #calatorie Marte oameni, #racheta spacex lansare, #Elon Musk SpaceX , #fenomen