Elon Musk, seful Tesla, a fumat marijuana in timpul unei emisiuni live: Iubirea este raspunsul (Video)

Vineri, 07 Septembrie 2018, ora 16:58
5589 citiri
Elon Musk, seful Tesla, a fumat marijuana in timpul unei emisiuni live: Iubirea este raspunsul (Video)
Foto: captura video

Miliardarul Elon Musk, CEO Tesla, a fumat marijuana in timpul unui show online, unde a vorbit despre inteligenta artificiala, colonizarea spatiului si nevoia de a da iubirii o sansa, potrivit The Guardian.

Omul de afaceri Elon Musk a vorbit despre aceste subiecte in timpul unei emisiuni online realizate de actorul de comedie Joe Rogan, care a avut loc vineri dimineata, a durat aproximativ doua ore si a fost difuzata pe YouTube.

In timpul emisiunii, Musk a baut whiskey si a fumat o tigara realizata din tutun si marijuana pe care i-a oferit-o actorul, produs care este legal pentru consum in statul american California.

"Nu fumez iarba in mod obisnuit, aproape niciodata", a spus Musk.

"De fapt, nu simt niciun efect... Nu cred ca este prea buna pentru productivitate", a adaugat Musk.

In timpul emisiunii, Musk a descris avalansa constanta de idei din capul sau drept "o explozie care nu se mai termina" si a mai marturisit ca, atunci cand era foarte tanar, se intreba daca nu cumva este nebun din cauza asta.

Comentariile sale au starnit intrebari in ceea ce priveste capacitatea sa de a conduce o companie, mai ales ca, recent, Musk a mai facut niste afirmatii controversate.

Astfel, intr-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter, acesta a spus ca vrea sa transforme producatorul de masini electrice Tesla intr-o companie privata si sa il delisteze de la bursa, afirmatie pe care ulterior a retras-o.

De asemenea, a starnit critici cand a spus despre un britanic ce a facut parte din misiunea de salvare a unor adolescenti dintr-o pestera din Thailanda ca este pedofil.

In aceeasi emisiune online de vineri, Musk a mai spus ca ii place sa se asigure ca lucrurile sunt finalizate si ca una dintre bucuriile sale in viata este sa ii ajute pe ceilalti.

"Poate suna siropos, dar iubirea este raspunsul. Petrece mai mult timp cu prietenii si mai putin in social media", a mai spus antreprenorul, care a adaugat ca el foloseste doar contul de Twitter, pentru ca mesajele publicate pe aceasta platforma online sunt foarte puternice.

Aproximativ 90.000 de persoane au urmarit emisiunea, in care Musk, in varsta de 47 de ani, a devenit foarte emotionat cand a vorbit despre poluarea atmosferei si a oceanelor.

Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#Elon Musk fumat marijuana direct video , #Tesla
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
u-hu-huuuu ... la cum arata cei doi, nu mai era nevoie de whisky :)