Elon Musk nu a intrat în România, susțin oficiali din MAI SURSE

Luni, 31 Octombrie 2022, ora 12:03
10826 citiri
Elon Musk nu a intrat în România, susțin oficiali din MAI SURSE
Elon Musk nu a pășit în România, spun oficiali din MAI FOTO Twitter

Miliardarul Elon Musk și Angelina Jolie nu ar fi ajuns în România, la petrecerea de la Castelul Bran, conform spuselor a două surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), citate de Libertatea.

Noaptea trecută a avut loc o petrecere la Castelul Bran la care au participat unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. Acolo au fost prezenți printre alții, Peter Thiel, fondatorul PayPal, ori Matt Danzeisen. Cu toate astea, în ciuda speculațiilor, fondatorul Tesla și SpaceX Elon Musk nu a fost prezent la eveniment.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI. „După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta.

Totodată, sursa citată mai arată că nici Angelina Jolie nu a intrat în România.

România vuiește de trei zile despre prezența miliardarului Elon Musk la Castelul Bran, unde s-a organizat o petrecere de Halloween, dar nimeni nu l-a văzut pe acesta.

Nici Angelina Jolie, vehiculată ca prezență surpriză la party, n-a apărut în nicio poză sau informație oficială, astfel că din câte se pare, numele lor au fost folosite pentru a mări proporțiile evenimentului.

Absența lui Elon Musk este afirmată, printr-un pariu riscant, și de Sorin Constantinescu, fost consilier în Guvernul României pentru jocurile de noroc și cu multe afaceri în domeniu, care a făcut următorul anunț pe TikTok în seara zilei de duminică, 30 octombrie.

„A înnebunit internetul cu povestea cu Elon Musk care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro cash oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi”, a spus afaceristul într-un clip.

Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla Inc. solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru CEO-ul Elon Musk, evaluat la 56 de miliarde de dolari. De asemenea, compania a propus relocarea sediului...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#Elon Musk, #Castelul Bran, #petrecere castelul bran, #angelina jolie , #stiri Elon Musk