Unde a ”dispărut” Elon Musk timp de 9 zile. Unele indicii le-a dat chiar el pe contul de Twitter

Sambata, 02 Iulie 2022, ora 19:26
4340 citiri
Unde a ”dispărut” Elon Musk timp de 9 zile. Unele indicii le-a dat chiar el pe contul de Twitter
Elon Musk FOTO: Captură Youtube

Cel mai bogat om din lume și unul dintre cei mai influenți oameni pe Twitter, Elon Musk, părea că a dispărut după ce timp de 9 zile nu a mai lăsat niciun mesaj în mediul online.

Este cea mai lungă perioadă din ultimele 10 luni în care Musk nu a interacționat pe Twitter. Fanii deja și-au exprimat îngrijorarea, crezând că i s-a întâmplat ceva rău.

El a primit sute de urări online de aniversare de la fani și membri ai familiei, dar nu a răspuns la niciuna.

Se pare însă că omul de afaceri este viu și nevătămat, el postând chiar în noaptea de vineri spre sâmbătă o fotografie în care apărea alături de papa Francisc și cei patru fii ai săi.

De ce ar fi dispărut Elon Musk pentru atâta timp de pe Twitter

Gary Black, un partener în compania The Future Fund, a speculat într-un tweet că Musk fie încearcă să „încheie” acordul cu Twitter, fie „face un test în timp real pentru a arăta ce se întâmplă cu implicarea $TWTR dacă încetează să mai scrie pe Twitter”, scrie express.co.uk.

Având în vedere că legal nu are voie să tweeteze despre propria companie Tesla, fără aprobarea unui avocat, acest scenariu ar putea fi realist.

Însă admiratorii săi și-au exprimat îngrijorarea și unii chiar au avansat ideea că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău din cauza războiului din Ucraina.

În luna mai, Elon Musk a avertizat că ar putea „să moară în mod misterios” după ce a oferit poporului Ucrainei acces la internet, în urma amenințării ruse că CEO-ul SpaceX va fi „tras la răspundere”.

Pe de altă parte, chiar Elon Musc a publicat o fotografie în care apare alături de papa Francisc, de la o întâlnire care a avut loc joi, 30 iunie.

Imaginea este însoţită de textul: „Onorat să mă întâlnesc cu @pontifex ieri”.

În imagine mai apar şi cei patru băieţi adolescenţi ai lui Musk, dar nu şi fiica sa transgen, în vârstă de 18 ani, care, pe 20 iunie, a depus o cerere pentru schimbare numelui şi pentru a rupe astfel toate legăturile cu tatăl său. Musk este tatăl a opt copii, scrie Reuters.

Scopul întrevederii dintre Musk şi papa Francis precum şi locul unde s-a desfăşurat această întâlnire sunt deocamdată necunoscute.

Luna trecută, Musk a spus că „mai sunt câteva probleme nerezolvate” înainte de achiziţionarea Twitter, printre care numărul de conturi „false” din sistem, dar şi ponderea datoriilor în oferta de achiziţie.

Miliardarul Elon Musk este în prezent în proces de cumpărare a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari (36,4 miliarde de lire sterline).

Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla Inc. solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru CEO-ul Elon Musk, evaluat la 56 de miliarde de dolari. De asemenea, compania a propus relocarea sediului...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Elon Musk, #disparitie, #Twitter, #Papa Francisc , #stiri Elon Musk