O nouă lovitură dată de Elon Musk în afaceri. Parfumul „Păr Ars” i-a adus un milion de dolari în doar câteva ore

Joi, 13 Octombrie 2022, ora 08:13
3411 citiri
O nouă lovitură dată de Elon Musk în afaceri. Parfumul „Păr Ars” i-a adus un milion de dolari în doar câteva ore
Elon Musk a lansat un parfum care i-a adus în doar câteva ore un milion de dolari FOTO news.ro

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, ”a mirosit” o nouă oportunitate de a valorifica produse ciudate, lansând un parfum numit ”Burnt Hair” (Păr Ars), despre care a spus că în câteva ore a vândut 10.000 de sticle, pentru a câştiga un milion de dolari, relatează Reuters.

”Cu un nume ca al meu (Musk înseamnă mosc n.r.), intrarea în afacerea cu parfumuri era inevitabilă – de ce am evitat-o atât de mult timp!?” a întrebat Musk pe Twitter, unde acum se descrie ca un vânzător de parfumuri.

”Esenţa dorinţei respingătoare” este descrierea pe site a celei mai recente oferte ale sale, care costă 100 de dolari sticla şi ale cărei livrări urmează să înceapă în primul trimestru al anului 2023, după ce parfumul a fost prezentat de Musk pentru prima dată în septembrie.

Ofertele anterioare de produse deosebite au inclus tequila sub marca proprie Tesla, lansată în 2020, şi un ”şort scurt” pentru a marca victoria lui Musk asupra investitorilor care au pariat împotriva producătorului de vehicule electrice, acum cea mai valoroasă companie de maşini din lume.

Compania Boring a lui Musk, o firmă de tuneluri evaluată ultima dată la 5,7 miliarde de dolari, a vândut aruncătoare de flăcări cu 500 de dolari bucata, la începutul anului 2018, strângând 10 milioane de dolari. De asemenea, a vândut 50.000 de pălării Boring Company.

Ambiţiile lui Musk de-a lungul anilor au variat de la colonizarea planetei Marte până la crearea unei noi economii de energie durabile, iar în acest proces a construit Tesla, compania de rachete SpaceX şi firme mai mici.

Săptămâna trecută, miliardarul a propus să continue cu oferta sa iniţială de 44 de miliarde de dolari pentru a prelua Twitter şi a o retrage de la bursă, solicitând încetarea unui proces din partea companiei de social media care l-ar fi putut forţa să plătească.

Dacă va avea succes, o înţelegere l-ar pune pe Musk la conducerea uneia dintre cele mai influente platforme media şi ar pune capăt lunilor de litigii care au afectat brandul Twitter şi i-au întărit reputaţia de comportament imprevizibil.

The Boring Company nu a răspuns la o întrebare despre cât timp intenţionează să vândă parfumul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
Ghid util pentru alegerea ambalajelor potrivite afacerii tale
Ghid util pentru alegerea ambalajelor potrivite afacerii tale
Ambalajul nu este doar o necesitate practică pentru protejarea și transportul produselor; este și o extensie a mărcii tale, jucând un rol crucial în atragerea și reținerea clienților....
#Elon Musk, #parfum, #afaceri , #stiri Elon Musk