Elon Musk a lansat o piesa de muzica dance electronica: "Am scris versurile si am interpretat partea vocala" (Audio)

Vineri, 31 Ianuarie 2020, ora 20:353739 citiri
Elon Musk a lansat o piesa de muzica dance electronica: "Am scris versurile si am interpretat partea vocala" (Audio)
Foto: Twitter / Elon Musk

Elon Musk a incheiat o saptamana plina. Dupa ce a dus compania Tesla la un pret record al actiunilor si a coordonat lansarea pe orbite a unei noi serii de 60 sateliti pentru internet SpaceX, el a lansat si o piesa de muzica dance electronica.

Miliardarul a publicat melodia "Don't Doubt Ur Vibe" pe platforma SoundCloud vineri dimineata si a adunat mii de ascultatori inca de la primele ore.

Musk a publicat pe Twitter si imagini care il infatiseaza in timp ce lucreaza in studioul de inregistrari ca si ciorne ale versurilor.

"Am scris versurile si am interpretat partea vocala", a notat Musk.

Piesa are numai doua versuri: "Don't doubt your vibe because it's true. Don't doubt your vibe because it's you".

Nu e prima data cand Musk vine in fata publicului cu piese muzicale. El a dat publicitatii in 2019 o piesa cu titlul "RIP Harambe". Piesa a avut 2,5 milioane de rulari.

Miliardarul este fondatorul companiei producatoare de masini electrice Tesla si numele din spatele companiei SpaceX, jucator important in transportul spatial privat. S-a nascut in Pretoria, Africa de Sud, in 1971, si s-a mutat in Canada la varsta de 17 ani, iar, in 1992, s-a transferat la Universitatea din Pensylvania, unde a obtinut diplome in economie si fizica.

In aprilie 2017, Tesla devenea cel mai valoros producator de masini din SUA, iar averea lui Musk urca spre 15 miliarde de dolari.

In 2018, Musk a acceptat sa demisioneze din functia de presedinte al companiei Tesla si sa plateasca o amenda de 20 de milioane de dolari in cadrul unui acord cu autoritatile de reglementare din domeniu. Decizia a venit dupa ce a publicat un mesaj pe Twitter, in care a anuntat, in gluma, ca va lista la bursa compania si o va trece sub control privat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News