Elon Musk: Se intampla ceva extrem de dubios. Am fost testat pentru COVID de patru ori. Doua teste au iesit negative, doua pozitive

Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 09:585458 citiri
Elon Musk: Se intampla ceva extrem de dubios. Am fost testat pentru COVID de patru ori. Doua teste au iesit negative, doua pozitive
Elon Musk FOTO Facebook

Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla, a anuntat joi,12 noiembrie, ca a facut patru teste pentru coronavirus, toate in aceeasi zi, doua avand rezultate pozitive, iar doua negative, relateaza Reuters.

"Se intampla ceva extrem de dubios. Am fost testat pentru COVID de patru ori astazi. Doua teste au iesit negative, doua au fost pozitive. Acelasi dispozitiv, acelasi test, aceeasi asistenta medicala. Teste rapide atigen de la BD", a scris Musk pe Twitter, posibil cu referire la testele rapide de antigen de la compania Becton, Dickinson and Co.

CEO-ul Tesla a precizat ca a facut de asemenea teste de reactie de polimerizare in lant (PCR) de la laboratoare diferite, iar rezultatele le va primi in aproximativ 24 de ore.

Intrebat de un utilizator Twitter daca prezinta simptome, Musk a raspuns ca a avut simptomele unei "raceli obisnuite", adaugand ca nu a observat "nimic neobisnuit pana acum".

Compania Becton Dickinson a anuntat in septembrie ca investigheaza rapoarte din centre de ingrijire pentru persoane varstnice din Statele Unite conform carora echipamentul de testare rapida pentru coronavirus producea rezultate fals-pozitive.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News