Liz Taylor a intarziat la propria-i inmormantare

Sambata, 26 Martie 2011, ora 14:31
4916 citiri
Liz Taylor a intarziat la propria-i inmormantare
Foto: Daily Mail

Elizabeth Taylor, care a murit, miercuri, la varsta de 79 de ani, a vrut sa intarzie la inmormantarea ei, lucru de care apropiatii sai au tinut cont in cadrul ceremoniei private din Los Angeles.

Potrivit ABC News, ultimele dorinte ale actritei, care a dovedit si cu aceasta ocazie un simt al umorului dezvoltat, au fost respectate cu strictete. Funerariile au inceput mai tarziu, exact asa cum Taylor si-a dorit.

"Ceremonia era prevazuta la ora 14.00 dar, la cererea expresa a lui Elizabeth Taylor facuta inainte de a muri, a inceput putin mai tarziu", a declarat agentul actritei.

"Actrita a lasat instructiuni precise pentru ca inmormantarea ei sa inceapa cu o intarziere de cel putin 15 minute fata de ora la care era prevazuta, deoarece ea a dorit sa intarzie chiar si la propria ei inmormantare", a adaugat acesta.

Ceremonia funerara a avut un caracter privat, iar jurnalistii si fotografii au fost tinuti la distanta de intrarea in cimitir, pentru a nu vedea persoanele invitate la funeralii.

De asemenea, actrita a declarat in timpul vietii ca vrea ca pe piatra ei funerara sa scrie "Aici se odihneste Elizabeth. A trait!".

Averea lui Liz, lasata managerului gay?

Copiii acesteia, Michael si Cristopher Wilding, Liza Todd si Maria Burton, au aflat ca averea de 600 de milioane de dolari a memei lor ar putea ramane managerului homosexual Jason Winters.

Elizabeth Taylor a murit

El ar urma s-o administreze in scopuri caritabile. Testamentul se va deschide saptamana viitoare. Elizabet Taylor a declarat in repetate randuri ca tine enorm la Jason Winters, un barbat de culoare cu 28 de ani mai tanar decat ea, care a sprijinit-o in cele mai grele clipe. Presa mondena vehiculase chiar ca el urma sa-i devina al optulea sot.

”Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”. Clipul prin care europenii sunt chemați la alegeri VIDEO
”Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”. Clipul prin care europenii sunt chemați la alegeri VIDEO
Parlamentul European (PE) a lansat luni, 29 aprilie, videoclipul de promovare a alegerilor europene din 6-9 iunie, în cadrul celei de a doua etape a campaniei sale de comunicare care se...
Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan, primarul Capitalei a declarat luni, 29 aprilie, că în acest moment, principalul contracandidat al său este Cristian Popescu Piedone. El a arătat că şi-ar dori ca PNL să facă...
#Liz Taylor intarziere inmormare, #Liz Taylor inmoramnare, #liz taylor avere , #murit