Multipla campioană din România care a schimbat paleta cu pistolul: ”Mă simt ca într-un film cu James Bond, dar l-aș vrea partener pe Rafael Nadal” FOTO

Luni, 31 Ianuarie 2022, ora 05:20 2438 citiri
Eliza Samara

Multipla campioană europeană la tenis de masă Eliza Samara a avut parte de senzații tari. Ea a schimbat pentru o oră paleta cu pistolul, iar rezultatele au fost remarcabile: a lovit cu precizie țintele.

„Nu mi-a fost ușor la început. Este un sport foarte greu. Nu este nici o legătură între tenis de masă și tir, aici s-a văzut că n-am stare”, spune Eliza Samara, multiplă campioană europeană, componentă a naționalei României de tenis de masă.

Sportiva și-a intrat rapid în ritm, a demonstrat că se pricepe și a mărturisit că aventura a dus-o cu gândul la filmele de acțiune cu personaje celebre.

„Sută la sută sunt mai periculoasă cu paleta, decât cu pistolul. Fac mai multe victime...M-am simțit un pic ca într-un film cu James Bond, doar că l-aș vrea partener pe Rafael Nadal”, a glumit sportiva noastră.

2021 a fost un an bun pentru Eliza Samara (33 de ani), care a cucerit medalia de bronz la Campionatele Europene individuale de la Varșovia, în iunie, și argint cu echipa României, în toamnă, la Cluj-Napoca.

2022 a început bine pentru sportiva originară din Constanța. Merge ceas în Liga Campionilor, cu polonezele de la Tarnobrzeg, cu care s-a calificat în penultimul act al competiției și așteaptă cu încredere turneul continental individual, din Germania.

„Vreau să-mi apăr medalia la Munchen și sper să merg și mai departe, să cuceresc aurul european”, a precizat Samara.

Turneul final european de la Munchen va avea loc în luna august, în perioada 13-21. Eliza Samara are în palmares medalii de aur la toate probele la Europene: cu echipa (2), la simplu, dublu fete și dublu mixt.

În luna aprilie erau programate și Campionatele Mondiale pe echipe, în China, dar organizatorii au decis, din cauza contextului pandemic, să anuleze competiția, urmând să fie stabilită data de desfășurare pentru anul 2023.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News