Noi semne de îngrijorare privind starea de sănătate a Reginei Elisabeta a Marii Britanii. O parte din activitățile publice au fost anulate

Duminica, 31 Octombrie 2021, ora 15:26 3467 citiri
Monarhul în vârstă de 95 de ani a revenit joi de la un spital privat FOTO Facebook / The British Royal Family

Din nou apar alerte despre sănătatea Reginei Elisabeta a Marii Britanii: conform surselor medicale, aceasta va trebui să se odihnească în zilele care urmează.

Regina va lipsi de la Festivitatea Comemorării de la Royal Albert Hall, dar încă intenționează să meargă la Comemorare la Cenotaph, spun surse din Palatul Buckingham.

În afară de deschiderea Parlamentului, rolul Reginei în ceremonia comemorării anuale a eroilor de război ai Marii Britanii și Commonwealth-ului este cel mai important, informează pagina The British Royal Family.

Monarhul în vârstă de 95 de ani a revenit joi de la un spital privat din centrul Londrei şi se găseşte în formă bună, a mai spus Palatul. Internarea ei temporară a fost din motive practice, iar regina a revenit la birou joi după-amiază. A fost prima dată când monarhul a fost internat în ultimii opt ani. În 2013, a prezentat simptome de gastroenterită.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News