Regina Elisabeta, hippioata? (Galerie Foto)

Vineri, 21 Noiembrie 2008, ora 09:34 3455 citiri

Un album foto care contine poze inedite cu cel mai longeviv monarh din lume, Regina Elisabeta a II-a, va fi scos la licitatie de casa Reeman Dansie.

In premiera, Regina Elisabeta, cu 30 de ani mai tanara, poate fi admirata intr-o tinuta hippie.

Albumul, care cuprinde instantanee inedite, nevazute pana acum de publicul larg, apartine urmasilor lui Sidney Cumper, care, timp de 28 de ani, s-a aflat in slujba reginei.

Fostul lacheu, care, in prezent, nu mai e in viata, era atat de apropiat de monarh incat, in 1951, cand sotia sa i-a nascut o fiica, Regina s-a oferit sa o boteze, relateaza Daily Mail.

Una dintre fotografiile aflate in album, facuta in anii '70, o infatiseaza pe Regina imbracata dupa cerintele acelor ani, in pantaloni evazati si bluza inflorata, de inspiratie orientala. Pe cap poarta, ca intotdeauna, o palarie, iar in mana isi tine, lenes, ochelarii de soare. Instantaneul a fost surpins intr-una dintre vacantele monarhului. De altfel, in fundal, poate fi zarit iahtul regal Britannia, scos din serviciu in '97.

Alte fotografii o infatiseaza pe Regina pe sanie, dandu-se in tobogan cu sora sa, printesa Margaret sau aruncand cu bulgari de zapada in doica sa. Si printul consort Philip a fost surprins in cateva instantanee.

Vezi mai jos Galeria Foto

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News