Regina Elisabeta are probleme de sanatate, dar refuza sa se opereze

Luni, 02 Iulie 2018, ora 11:20
8012 citiri
Regina Elisabeta are probleme de sanatate, dar refuza sa se opereze
Foto: Arhiva Hepta.ro

Regina Elisabeta a II-a refuza sa se opereze la genunchi, desi are dificultati in a se ridica si a merge, deoarece nu vrea sa rateze niciunul dintre evenimentele planificate in urmatoarea perioada.

Daca s-ar opera, regina nu si-ar mai putea indeplini atributiile, pentru ca s-ar afla intr-o perioada de recuperare.

In varsta de 92 de ani, aceasta se confrunta cu dureri mari si are dificultati in a se ridica singura dupa ce sta asezata mai mult timp, potrivit The Sun.

O sursa a declarat pentru Daily Mail ca regina a mers la niste prieteni in timpul unui eveniment si le-a spus ca are dureri la genunchi.

"Cu toate astea, nu vrea sa se opereze pentru ca i-ar lua prea mult timp sa se recupereze dupa interventia chirurgicala. Este extrem de curajoasa. Oamenii din generatia ei se lupta constant cu probleme de sanatate, dar merg mai departe. Iar Majestatea Sa nu face exceptie", a mai spus sursa citata.

Chiar luna trecuta s-a aflat ca regina Elisabeta a fost supusa unei operatii de cataracta in luna mai.

Acesta este si motivul pentru care, la ultimele evenimente la care a participat, regina a purtat ochelari de soare.

Interventia chirurgicala ar fi avut loc in jur de 4 mai, fiind una extrem de usoara, potrivit Daily Mail. Desi la nunta regala dintre fosta actrita Meghan Markle si printul Harry nu a avut ochelari de soare, regina a putut fi vazuta a doua zi purtand o pereche, in timp ce pleca de la Windsor Castle.

Regina este totusi cunoscuta pentru starea sa de sanatate excelenta, la fel si sotul ei, printul Filip, in varsta de 96 de ani, desi s-a retras recent din viata publica.

Unul dintre fiii celor doi, printul Andrew, ducele de York, a si descris-o pe regina ca fiind "in forma excelenta" pentru varsta ei: aceasta conduce si chiar calareste poneii de la Windsor.

Desi a anuntat ca nu va mai calatori in afara tarii, lasand aceasta atributie celor tineri din familia regala, inca are agenda plina. Numai in 2017 a avut 296 de evenimente la care a participat.

Inainte de asta, a mai fost internata in spital in 2013, cand avea 86 de ani, din cauza gastroenteritei. Din aceasta cauza si-a amanat o vizita in Swansea.

A.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#regina Elisabeta operatie refuz, #regina Elisabeta probleme sanatate , #stiri Elisabeta a II-a