Reactia neasteptata a printului Harry, la anuntul ca William va mai avea un copil: Abia astept sa-l vad cum sufera

Marti, 09 Septembrie 2014, ora 14:48 4783 citiri
Foto: People

Printul Harry si-a exprimat fericirea de a fi pentru a doua oara unchi intr-un mod original, facand deliciul presei internationale.

Dupa ce a fost facut public faptul ca printul William si Kate Middleton vor deveni din nou parinti, Harry a afirmat, mai in gluma, mai in serios: "Abia astept sa-l vad pe fratele meu cum sufera si mai mult".

Printul William si Kate Middleton vor mai avea un copil

Iar daca de aceasta data in familia regala britanica se va naste o fetita, Harry are un singur lucru de spus: " (lumea n. red.) abia asteapta sa-l vada incercand sa faca fata", impacandu-se cu situatia, informeaza People.

Lasand la o parte atitudinea sugubeata, printul Harry a completat: "Sper ca cei doi vor avea ocazia sa treaca din nou prin acest proces in mai multa pace si liniste".

Intrebat ce sfat sau strategie i-ar sugera celui mic legat de statutul sau de mezin pe care Harry il cunoaste foarte bine acesta a replicat: "Nu exista o strategie. Cred ca George va fi extrem de fericit. Va fi extrem de incantat sa aiba inca un frate mai mic sau o sora".

Confruntat cu realitatea conform careia un nou copil al fratelui sau ii reduce lui sansele de a ajunge pe tron, printul Harry a replicat scurt: "Perfect".

De multi ani, Harry este cea mai controversata figura din familia regala britanica, petrecerile sale, pe alocuri deocheate, aparand pe prima pagina a tabloidelor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News