Printul Harry renunta la elicoptere - iata ce va face

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 15:07 2014 citiri

Printul Harry, al patrulea in ordinea succesiunii la tronul britanic, a decis sa renunte la pilotarea elicopterelor militare de atac si va incepe o slujba de birou in armata, in Londra, pentru a petrece mai mult timp cu iubita sa, Cressida Bonas.

In varsta de 29 de ani, pilotul de elicoptere Apache, care a fost detatsat de doua ori in Afganistan, va avea un nou rol, acela de a coordona "proiecte importante si evenimente comemorative" pentru armata britanica, scrie Daily Mail.

Capitanul Harry Wales, dupa cum este cunoscut in armata, va incerca sa obtina organizarea Warrior Games, un fel de Olimpiada a soldatilor raniti pe front, in Marea Britanie.

In acelasi timp, Harry se va putea concentra pe relatia cu Cressida, de 24 de ani, cu care este impreuna de un an si jumatate.

Publicatia citata sustine insa ca decizia lui Harry va atrage si critici din partea celor ce spun ca renunta prea usor la elicoptere, dupa ce fortele armate au cheltuit 2,5 milioane de lire sterline pentru antrenamentul sau ca pilot de elicopter.

A.I.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News