Printul Harry primeste 10 milioane de lire si... o rochie de mireasa

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 10:07 2841 citiri

Printul Harry va primi mai mult de 10 milioane de lire sterline, pe 15 septembrie, la implinirea varstei de 30 de ani. Banii fac parte din mostenirea lasata de mama sa, printesa Diana. Odata cu aceasta suma, printul va capata si rochia de mireasa a Dianei.

Fratele sau, printul William, si-a primit deja cota de ziua lui, acum doi ani. Harry va primi mai multi bani ca fratele sau, gratiei dobanzilor acumulate, scrie Hello Magazine.

Cei doi printi sunt mentionati in testamentul Dianei, semnat in 1993.

Printesa Diana a cerut ca o parte din bunurile sale cele mai pretuite, inclusiv o rochie de mireasa magnifica, sa fie pastrate de fratele ei, Earl Spencer. Ea a solicitat ca aceste bunuri sa fie restituite fiilor ei, dupa ce implinesc 30 de ani.

Cand a murit, printesa Diana a lasat o mostenire de aproape 13 milioane de lire sterline, care a fost redusa la 8,5 milioane de lire sterline din cauza unor reglementari legate de drepturile de succesiune. Se pare ca fondul a crescut insa in acesti ani la 20 de milioane de lire sterline, datorita investitiilor inteligente facute de consilieri regali.

Averea Dianei include ceea ce a obtinut dupa divortul de printul Charles. Avea actiuni, bijuterii, bani, rochii si alte obiecte personale.

Harry nu este fiul printului Charles?

Dupa ce va primi mostenirea, printul Harry va trebui sa plateasca taxe de pana la 4 milioane de lire sterline.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News