Printul Harry confirma relatia cu actrita Meghan Markle si cere presei sa nu-i mai hartuiasca iubita (Foto)

Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 16:50 7783 citiri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Printul Harry a confirmat oficial relatia sa cu actrita Meghan Markle si a criticat presa de scandal, acuzandu-i pe ziaristi ca au hartuit-o in ultimele luni pe iubita sa.

"Printul Harry este ingrijorat cu privire la siguranta domnisoarei Markle si este profund dezamagit de faptul ca nu a fost in masura sa o protejeze. Nu este corect ca, in cele cateva luni de relatie cu el, domnisoara Markle sa fie supusa unei astfel de furtuni. El stie ca oamenii vor spune ca este 'pretul pe care trebuie sa il plateasca' si ca 'totul face parte din joc', dar nu este de acord. Acesta nu este un joc, este viata lor", se arata intr-un comunicat oficial al casei regale citat de revista People.

Printre abuzurile semnalate se numara un incident in care mama actritei s-a luptat la propriu cu fotografii pentru a intra in casa fiicei sale, faptul ca reporterii si fotografii au incercat sa intre ilegal in locuinta lui Meghan Markle, iar aceasta a fost nevoita sa sune la politie, si ca unele ziare i-au oferit mita fostului iubit al actritei pentru a afla detalii despre viata ei intima.

In comunicat se mai spune ca este total neobisnuit ca printul Harry sa faca o asemenea declaratie, dar spera ca oamenii sa inteleaga de ce a fost nevoie sa vorbeasca in mod public despre acest subiect.

Meghan Markle este cunoscuta pentru rolul Rachel Zane din serialul "Suits" si a mai jucat in "Dater's Handbook", "Horrible Bosses" sau noul "90210", aparand si in unele episoade din "Castle" sau "CSI: Miami".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News