Povestea lui Harry si Meghan Markle sau cum esti rasplatit cand iti urmezi inima si visurile

Duminica, 03 Decembrie 2017, ora 11:35
15279 citiri
Povestea lui Harry si Meghan Markle sau cum esti rasplatit cand iti urmezi inima si visurile
Foto: Arhiva Hepta.ro

Pentru unele femei afro-americane faptul ca Meghan Markle s-a logodit cu printul Harry a fost ceva uimitor. Practic, unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume a ales pe cineva care arata ca ele, care a crescut ca ele.

"Este vechea poveste a Cenusaresei", a spus redactorul sef al revistei Essence, Vanessa K. DeLuca. Aceasta sustine ca toate femeile au aceasta fantezie, de a fi alesele unui print, si ca pentru femeile afro-americane este un lucru si mai important, pentru ca realizeaza ca este posibil si pentru ele, The Washington Post.

Markle, a carei mama este afro-americana, iar tatal alb, va fi prima femeie de acest fel din istoria moderna care va intra in familia regala britanica.

Ashley Mosley a locuit la Londra in aceasta vara, chiar vizavi de gradinile Kensington. Zvonul despre o posibila logodna intre Markle si Harry era mult discutat la salonul din cartier unde se strangeau femeile afro-americane. Cand vestea a fost confirmata Mosley a izbucnit: "Doamne, Dumnezeule!".

"'Coming to America' a fost fictiune, dar acest lucru e real", a spus ea, referindu-se la filmul in care Eddie Murphy interpreteaza un print african care isi gaseste o sotie afro-americana in New York.

Logodna celor doi reflecta tendintele in privinta casatoriilor interrasiale atat in SUA, cat si in Marea Britanie. In America, de exemplu, ponderea persoanelor de culoare casatorite cu persoane din alta rasa a crescut de la 5% in 1980 la 18% in 2015. In Anglia si Tara Galilor 9% dintre cupluri reprezentau relatii mixte, in 2011, in crestere de la 7% in urma cu un deceniu.

Afro-americanii intampina cele mai multe obstacole cand vine vorba despre casatorie. De exemplu, in America 68% dintre afro-americani se casatoresc, in comparatie cu albii (90%) sau hispanicii (85%). In plus, acestia se casatoresc si mai tarziu, in medie la 26,2 ani, fata de albi (24,2 ani) sau hispanici (23,8 ani).

Dar povestea celor doi este si mai impresionanta, spune scriitoarea Morgan Jerkins din New York, pentru ca Markle este si divortata. Practic, sansele nu erau in favoarea sa deloc.

"Dar, atunci cand iti urmezi inima si visurile vei fi rasplatit. S-ar putea sa ajungeti cu un print", a punctat Mosley.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Harry Meghan Markle logodna, #Harry Meghan Markle logodit , #Printul Harry