Politistii fura alunele din Palatul Buckingham - regina este furioasa

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 12:10 2808 citiri
Foto: Arhiva

Regina Elisabeta a marcat nivelul bolurilor cu alune asezate prin Palatul Buckingham pentru ea, aratandu-se enervata de faptul ca politistii mananca din ele in timp ce patruleaza.

Regina a fost de-a dreptul suparata din aceasta cauza, iar ofiterii de paza au primit chiar un avertisment, prin care li s-a spus sa "isi tina departe degetele lipicioase" si sa patruleze cu mainile in buzunare, transmite BBC.

Istorie la Palatul Buckingham: Soldatul care nu poarta caciula de urs

"Problema este ca politia de patrula mananca alunele. Acum circula un memo prin tot palatul, prin care li se spune politistilor sa isi tina departe degetele lipicioase. Regina este furioasa ca politistii fura din bolurile cu alune lasate pentru ea in apartamentele palatului.

Ii plac mult alunele, iar anagajatii lasa pentriu ea caju, migdale si altele. A inceput sa marcheze bolurile pentru a vedea cand scade nivelul", sustin surse din interiorul Palatului Buckingham.

Chiar si un proces a demarat in acest caz, spre amuzamentul celor din sala, cand au auzit ca regina este suparata pentru ca politistii i-au furat alunele. Juriul a fost insa de parere ca reclamatia ca ofiterii fura alunele din Palatul Buckingham este numai o "presupunere nedovedita". Nu s-a ajuns inca la un verdict in acest caz, iar procesul continua.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News