Meci de polo cu peripetii: Printul Harry a cazut de 2 ori de pe cal - cum a facut haz de necaz (Video)

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 14:50 2619 citiri
Foto: Captura YouTube/The Telegraph

Printul Harry al Marii Britanii a cazut sambata de doua ori de pe calul sau, in timpul unui meci de polo organizat in scopuri caritabile, in Africa de Sud.

La 20 de minute dupa inceperea meciului, care a avut loc in apropiere de capitala Cape Town, printul Harry a cazut peste capul calului, relateaza Sky News.

S-a ridicat repede in picioare si a stat timp de cateva minute pe marginea terenului, dupa care a intrat din nou in joc.

Cand partida se apropia de final, Harry, in varsta de 31 de ani, a cazut a doua oara de pe cal, insa a stiut sa faca haz de necaz, cu o plecaciune in fata publicului.

Nici prietenul sau, dar adversar pe teren, Nacho Figueras, nu s-a lasat mai prejos cand a venit vorba de umor. El s-a prefacut ca va cadea de pe cal, pentru a-l sicana prieteneste pe Harry.

Meciul de polo - organizat de fundatia caritabila Sentebale, infiinata de printul Charles - are loc in fiecare an si isi propune sa stranga fonduri pentru copiii bolnavi, care traiesc intr-o saracie extrema.

Printul Harry nu este jucator profesionist de polo, ci practica acest sport doar in scopuri caritabile, ceea ce explica incidentele de sambata, care s-au dovedit a fi amuzante si in care nici mostenitorul tronului Marii Britanii, nici calul nu au fost raniti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News