Harry, invitat in Australia pentru petrecerea burlacilor. Unii australieni s-au revoltat

Duminica, 03 Decembrie 2017, ora 13:04 3700 citiri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Guvernul australian l-a felicitat pe printul Harry pentru logodna cu Meghan Markle si l-a invitat sa mearga in Australia pentru petrecerea burlacilor si luna de miere. Ideea nu a fost bine primita de toti australienii, unii plangandu-se ca nu vor sa plateasca pentru distractia printului.

Ministrul australian al Turismului, Steven Ciobo, a transmis pe Twitter ca l-a felicitat pe print pentru logodna si i-a spus ca ei sunt gata sa ii organizeze ceva deosebit pentru ceea ce urmeaza sa se intampla in viata sa, arata BBC.

Vezi si Povestea lui Harry si Meghan Markle sau cum esti rasplatit cand iti urmezi inima si visurile

Pentru distractia dinaintea nuntii, activitatile recomandate ar fi o aventura cu jetpack, in stil James Bond, dune-buggying (curse pe nisip) sau pescuit de barramundi. Ministrul a precizat ca ar putea chiar sa se plimbe cu elicopterul.

O alta idee a oficialilor a fost legata de luna de miere a celor doi pe care ar putea sa o petreaca in apropiere de Uluru sau de Marea Bariera de Corali.

"Australia ar fi incantata sa ii primeasca pe printul Harry si pe domnisoara Markle sa sarbatoreasca o mica parte a nunti cu noi", a spus ministrul.

In timp ce unii australieni au fost incantati de idee, altii s-au aratat ingrijorati de costul acestor activitati si s-au intrebat cine va plati pentru tot.

"Nu cred ca noi, in calitate de contribuabili, ar trebui sa achitam factura pentru asta", s-a plans cineva pe retelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News