Fotografia zilei: Imbratisarea unui print

Autor: Ana Ilie
Joi, 03 Decembrie 2015, ora 14:56 4009 citiri
Foto: Twitter/Kensington Palace

Printul Harry al Marii Britanii s-a angajat intr-o adevarata cruciada impotriva braconierilor din Africa, carora le cad prada zeci de mii de rinoceri si elefanti.

Dupa o vizita in sudul Africii, printul Harry a facut publica o fotografie a sa, imbratisand trupul unui elefant sedat, scrie TODAY pe Facebook.

"Dupa o zi foarte lunga in Parcul National Kruger, unde trei rinoceri au fost trimisi in noile lor locuinte si trei elefanti au fost eliberati din colierele lor, precum aceasta femela sedata, am decis sa cuget un moment. Stiu cat de norocos sunt sa am asemenea experiente, dar sa aud povesti de la oamenii de la fata locului despre cat de rea este situatia ma supara si ma frustreaza.

Cum este posibil ca 30.000 de elefanti sa fi fost macelariti numai anul trecut? Niciunul dintre ei nu avea un nume, deci in cazul asta nu ne pasa de ei? Si pentru ce? Pentru fildesii lor? Sa vezi uriasele carcase de rinoceri si elefanti imprastiate in Africa, fara cornul lor si fara fildesii lor, este o risipa de frumusete fara rost", si-a exprimat Harry nemultumirea.

Foto: Facebook/TODAY

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii