Elisabeta a II-a - trucuri de regina pentru a arata impecabil in public

Colaborator:Nena Mircea
Sambata, 31 Iulie 2021, ora 22:415185 citiri
Elisabeta a II-a - trucuri de regina pentru a arata impecabil in public

In 60 de ani de domnie, regina Elisabeta a II-a nu a fost prinsa niciodata pe picior gresit. Intotdeauna impecabila, a impresionat prin rigoarea sa.

Dincolo de caracterul sau echilibrat si puternic, care au facut din regina un simbol in Marea Britanie, aceasta a reusit sa arate si sa se comporte impecabil la fiecare aparitie publica. Cum a izbutit regina sa evite de fiecare data cascatul, stranutul, suflatul nasului, urmele de transpiratie, parul ravasit, impunand o imagine plina de demnitate? Iata cateva dintre obiceiurile la care nu a renuntat niciodata, dezvaluite de Dailymail.

Numai imbracaminte lejera si din fibre naturale

Potrivit marturisirilor lui Stewart Parvin, cel care se ocupa de vestimentatia reginei, aceasta are un avantaj major: temperatura corpului este ceva mai scazuta, lucru care o ajuta sa suporte mai usor caldura. Elisabeta a II-a evitat intotdeauna hainele mulate pe corp, preferand tinute lejere din materiale naturale, bumbac sau lana.

In timpul reuniunilor, vizitelor, iesirilor in public, are intotdeauna, de rezerva, o tinuta similara celei pe care o poarta. Aceasta este folosita in cazul in care se varsa ceva pe haine, sau au loc alte incidente de acest gen. Hainele reginei beneficiaza de un tratament special, fiind spalate de mana. Cei trei angajati care sunt insarcinati cu acest lucru, trebuie sa aiba grija ca nici un miros neplacut sa nu se impregneze in vesmintele regale. Hainele sunt special concepute pentru a nu se ridica deasupra genunchiului atunci cand regina este asezata.

Gel cu compozitie secreta pentru o coafura impecabila

Cand iese in public, parul reginei este aranjat in asa fel incat sa arate natural, dar in acelasi timp, niciun fir de par sa nu se miste de la locul lui. Se pare ca secretul consta intr-un gel aplicat din belsug pe par. Angajatii reginei numesc acest gel, "beton lichid", si spun ca are o compozitie secreta. Palariile deosebite, la care regina apeleaza frecvent, sunt sustinute cu agrafe aranjate cu mare atentie, pentru a nu fi vizibile. De aceea, Elisabeta a II-a evita sa-si dea jos palariile in public.

Angela Kelly, asistenta reginei, marturiseste referitor la cosmetice ca sunt de foarte buna calitate si sunt produse in cadrul Fundatiei reginei, folosindu-se o formula speciala.

Fara stranuturi si nas care curge

Regina nu doreste sa-si sufle nasul in public sau sa stranute. De aceea, inainte de iesirile in spatii unde ar putea exista urme de polen, inhaleaza un produs anti-alergic. De asemenea, exista angajati care o insotesc special pentru a nu permite sa fie expusa la curenti de aer, preintampinand astfel curgerea nasului si stranutatul.

Grija deosebita la vizitele in afara tarii

Aspectul impecabil al reginei se datoreaza unei echipe foarte loiale. Acest lucru este valabil mai ales in cazul vizitelor in strainatate. Atunci cand este programata o atfel de iesire, programul este stabilit foarte minutios. Cativa dintre angajatii sai se deplaseaza chiar si cu o luna inainte pentru se informa asupra vremii, obiceiurilor si felurilor de mancare oferite.

Elisabeta a II-a este recunoscuta prin faptul ca mananca simplu si putin. In cadrul vizitelor in strainatate sunt evitate mancarurile exotice, pentru a preintampina reactii digestive neplacute. Caracteristic pentru deplasarile reginei este faptul ca bagajele contin foarte multe produse homeopate, deoarece regina nu agreaza medicatia alopata.

Caracterul riguros al reginei, respectarea acestor obiceiuri si loialitatea angajatilor, au facut ca aparitiile publice ale Elisabetei a II-a sa fie catalogate ca fiind fara cusur si demne de o regina cu autentic sange albastru.