Accident la curtea regala: Regina Elisabeta si-a rupt poseta! (Galerie Foto)

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 17:35 4013 citiri

In ciuda nefericitului incident, aproape de neconceput mai ales in cazul reginei Elisabeta, renumita pentru prestanta si eleganta ei, monarhul a ramas demn, cu fruntea sus, sfidand eventualii carcotasi de la nivelul superior al rangului ei.

Lantisorul rupt de la poseta nu a fost singurul ghinion pe care l-a avut regina Elisabeta a II-a la banchetul dat in cinstea regelui Constantin al Greciei, cu ocazia sarbatoririi a 70 de ani, la Londra.

Fotografiile de la fata locului, publicate de Daily Mail, aproape ca sugereaza si meniul serii, regina, ajunsa la venerabila varsta de 84 de ani, avand cateva pete vizibile de mancare pe rochia de un alb impecabil.

Cei prezenti la fata locului, palatul fiului regelui din capitala britanica, au laudat curajul reginei de a defila in ciuda imperfectiunii costumatiei, admirand faptul ca nu a chemat pe nimeni sa o "flancheze", pentru a ascunde petele.

In 58 de ani de cand se afla pe tronul regatului, regina nu a fost prinsa niciodata cu garda jos, mai noteaza publicatia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News