Bătaie între mai multe fete la un liceu din Hunedoara. Agresiunea a continuat în centrul orașului

Autor: N.G.
Vineri, 02 Februarie 2024, ora 17:48
2611 citiri
Bătaie între mai multe fete la un liceu din Hunedoara. Agresiunea a continuat în centrul orașului
FOTO Arhivă Ziare.com

Mai multe fete s-au bătut, joi, într-un liceu din Hunedoara, dar şi în afara acestuia. Una dintre fetele implicate şi-a chemat sora mai mare, care a intrat într-o sală de clasă şi a pălmuit o elevă.

Incidentul a avut loc joi dimineață, într-o şcoală din Haţeg. Polițiștii au fost sesizați de către reprezentanta unității de învățământ că a avut loc un conflict spontan între mai multe eleve, atât în zona adiacentă a unității școlare, cât și în incinta acesteia.

Echipa de intervenție care s-a deplasat la fața locului a luat legătura cu echipajul de jandarmi care are în responsabilitate unitatea de învățământ și a stabilit, în urma verificărilor, că în dimineața zilei 01 februarie 2024, în jurul orei 07:30, pe strada Aurel Vlaicu, din orașul Hațeg, a avut un conflict spontan care a degenerat în acte de violență: două eleve, în vârstă de 16 și, respectiv de 17 ani, au lovit-o cu pumnii și picioarele pe o colegă de școală, în vârstă de 17 ani.

Ulterior, în jurul orei 07:40, minora agresată și-a contactat sora sa, o tânără în vârstă de 23 de ani, solicitându-i ajutorul, iar aceasta a intrat în incinta unei săli de clasă, unde a lovit-o pe minora de 17 ani, cea care i-ar fi agresat sora.

Totodată, în jurul orei 07:50, tânăra de 23 de ani și sora sa de 17 ani, în timp ce se aflau pe strada Piața Unirii, din orașul Hațeg, în zona adiacentă unității școlare, au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele asupra minorei de 16 ani (care ar fi participat la agresiunea inițială) și a unei prietene a acesteia (în vârstă tot de 16 ani)”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Potrivit oamenilor legii, școala a fost verificată periodic de către structurile de ordine și siguranță publică ale poliției și jandarmeriei, fiind desfășurate activități de menținere a ordinii și liniștii publice în zona adiacentă unității de învățământ.

„Datele preliminare indică o circumstanţă posibilă care ar fi generat conflictul spontan prin aceea că, din cauza uneia dintre eleve, ar fi întârziat microbuzul şcolar cu care minorele fac naveta la unitatea şcolară”, au mai precizat polițiștii.

Poliția din Germania a arestat un cetățean rus care a înjunghiat mortal doi bărbați ucraineni VIDEO
Poliția din Germania a arestat un cetățean rus care a înjunghiat mortal doi bărbați ucraineni VIDEO
Autoritățile germane au arestat, sâmbătă seară, 27 aprilie, un cetăţean rus suspectat de uciderea a doi cetăţeni ucraineni într-un mic oraş din sudul Germaniei, relatează dpa. Doi...
O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, la Orăștie. Poliția a deschis o anchetă
O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, la Orăștie. Poliția a deschis o anchetă
IPJ Hunedoara a anunțat că o fetiţă de 4 ani, din Orăştie, lăsată nesupravegheată, a sărit în faţa unei maşini, fiind grav rănită. Copila a fost dusă de urgenţă la spitalul din...
#eleve agresate, #Hunedoara, #ancheta politie , #politie