Elev de clasa a șasea, bătut cu pumnii şi picioarele în timpul orei de profesorul de matematică

Miercuri, 16 Februarie 2022, ora 12:47
4600 citiri
Elev de clasa a șasea, bătut cu pumnii şi picioarele în timpul orei de profesorul de matematică
Elevul ar fi fost bătut cu pumnii şi picioare de profesorul de matematică FOTO Pixabay

Poliţiştii din Cluj fac cercetări în cazul unui elev de clasa a şasea din Turda care ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele de profesorul de matematică. Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz, până în prezent nefiind depusă nicio plângere privind incidentul care s-ar fi petrecut în şcoală.

"Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul", a anunţat, miercuri, 16 februarie, Poliţia Judeţeană Cluj.

Conform sursei citate, cazul se află în atenţia poliţiştilor din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară Cluj.

"Menţionăm faptul că până în acest moment, la nivelul Poliţiei municipiului Turda, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la evenimentul care ar fi avut loc în unitatea de învăţământ", a precizat Poliţia.

Presa locală a relatat că băiatul, elev în clasa a VI-a la Şcoala "Horia, Cloşca şi Crişan" din Turda, ar fi fost bătut, marţi, cu pumnii şi picioare de profesorul de matematică, în timpul orei.

Mama elevului de clasa a VI-a susține că fiul său a fost bătut cu pumnii și picioarele de către profesorul său de matematică.

„Astăzi (15 februarie), la ora 10:40, băiatul meu m-a sunat de la școală, pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală”, a declarat mama elevului bătut de profesorul de matematică, în exclusivitate pentru refleqtmedia.ro.

Femeia susține că odată ajunsă la școală, diriginta și directoarea școlii au încercat să mușamalizeze faptele întâmplate la ora de matematică, în cadrul școlii „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda. Aceasta a fost anunțată că fiul său a fost îmbrâncit de profesor, însă când copiii au ajuns acasă, pe grupul de părinți au apărut mesaje în care celelalte mame au explicat adevărata situație, scrie stiridecluj.ro.

Cheltuieli de un milion de lei pentru inaugurarea unei săli polivalente din Turda. Andra este cap de afiș VIDEO
Cheltuieli de un milion de lei pentru inaugurarea unei săli polivalente din Turda. Andra este cap de afiș VIDEO
Premierea sportivilor cu performanțe deosebite, spectacol de drone și artificii, expoziție culinară, activități pentru copii dar și un show memorabil cu ANDRA sunt pregătite pentru turdeni...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#elev batut profesor, #Turda, #cercetari , #stiri invatamant