Marcel Ciolacu, despre condamnarea Elenei Udrea: ”Contează foarte mult educaţia de bază pe care o primim şi anturajul”

Joi, 07 Aprilie 2022, ora 20:40
3519 citiri
Marcel Ciolacu, despre condamnarea Elenei Udrea: ”Contează foarte mult educaţia de bază pe care o primim şi anturajul”
Liderul PSD a subliniat că ”orice urcuş foarte rapid are şi un coborâş pe măsură” FOTO Facebook / Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit joi, 7 aprilie, despre condamnarea fostului ministru al Turismului Elena Udrea la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”.

Liderul PSD a subliniat că nu se poate bucura de o astfel de decizie, însă a făcut comentarii despre ascensiunea politică a Elenei Udrea în politică.

”Nu am comentat niciodată o decizie a unui magistrat, indiferent dacă e judecător sau procuror, nu o să o fac nici de data aceasta. Nu pot să mă bucur, sub nicio formă. Am cunoscut-o foarte puţin pe doamna Elena Udrea, cred că o dată sau de două ori ne-am văzut. Contează foarte mult educaţia de bază pe care o primim fiecare şi cred că şi anturajul pe care ni-l alegem. Eu am rămas cu prietenii pe care îi am de 10-20 de ani şi cred că a contat foarte mult acest lucru. Totuşi, cea mai mare calitate a unui creştin este smerenia, câteodată trebuie să ne aducem aminte de acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

El a vorbit şi despre ascensiunea rapidă a fostului ministru PDL, spunând că, în calitate de politician, ”e bine să nu arzi etape”.

”Dacă te trezeşti dintr-o dată, fără nicio muncă în interiorul partidului, dintr-o dată ministru la Ministerul Dezvoltării, care până la urmă e perla Guvernului, de obicei sfârşeşti... la tinerii politicieni eu le doresc să ia fiecare etapă. (...) E bine să treci prin toate etapele ca să înveţi. Orice urcuş foarte rapid are şi un coborâş pe măsură”, a declarat liderul PSD.

Ciolacu a vorbit şi despre situaţia fostului preşedinte Traian Băsescu, găsit vinovat de către instanţa de judecată pentru că a colaborat cu fosta Securitate.

”Mi-aş fi dorit să ştim adevărul măcar după primul mandat, nu să aflăm adevărul după 18 ani când, fără dar şi poate, este o palmă dată României acest fapt. Acum nu se comentează fiindcă există războiul şi se acoperă acest ecou şi poate ziarele din străinătate nu au abordat subiectul, dar e o mare palmă dată României ca un fost preşedinte, cu două mandate, justiţia să-l declare fost turnător al Securităţi, ştim ce a făcut securitate în România, foarte bine, noi am trăit acele timpuri”, a mai afirmat liderul PSD.

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#Elena Udrea, #marcel ciolacu, #gala bute, #Traian Basescu , #stiri Marcel Ciolacu