Cine sunt personajele care se alătură proiectului imobiliar dezvoltat de Elena Udrea la Cluj: fost ministru notoriu, afaceriști cunoscuți sau oameni de televiziune

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 11:19 11245 citiri
Machetă a proiectului Transilvania Smart City FOTO Ziua de Cluj

”Transilvania Smart City”, proiectul imobiliar de peste 2 miliarde de euro din Cluj, reprezentat de partenerul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, și-a schimbat acționariatul, astfel că s-au alăturat foști miniștri, afaceriști cunoscuți sau oameni din televiziune.

Consorțiului PHG, condus de Maricel Păcuraru (patronul postului Realitatea Plus), devine partener al “Transilvania Smart City”, reprezentat de Adrian Alexandrov (partenerul Elenei Udrea, cu care are un copil) și Adrian Gurzău (finul Elenei Udrea), conform Ziua de Cluj.

În urma semnării contractului, managementul proiectului “Transilvania Smart City” va fi asigurat de Paul Păcuraru, Miron Mitrea (fost ministru al transporturilor în guvernul Năstase) și un consiliu de administrație format din șapte membri: Adrian Alexandrov, Adrian Gurzău, Cecilia Petrovan, Bobby Păunescu, Cozmin Gușă, Gabriel Oprea (fost ministru al Apărării Naționale și fost ministru al Afacerilor Interne) și Iulian Horneț.

Transilvania Smart City este gândit ca un mic oraș, cu 800 de apartamente, mall, centre comerciale, parc privat de două hectare, restaurant, centru SPA și sală de fitness, grădiniță, creșă și locuri de parcare subterane. Livrările la domiciliu din cadrul complexului vor fi făcute cu ajutorul dronelor și va exista o telegondolă care va face legătura cu aeroportul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News