Scandalul dintre Clotilde Armand și Elena Lasconi a ajuns la capitolul „familia tradițională”. „Treaba primarului, să aibă grijă de comunitate indiferent de sex”

Sambata, 04 Noiembrie 2023, ora 21:32
9157 citiri
Scandalul dintre Clotilde Armand și Elena Lasconi a ajuns la capitolul „familia tradițională”. „Treaba primarului, să aibă grijă de comunitate indiferent de sex”
„Familia tradițională”, sămânță de scandal în USR. „Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate indiferent de culoare, religie sau sex”

După ce Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel, a criticat-o pe colega sa de partid, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe motiv că nu reuşeşte să construiască o majoritate în consiliul local prin care să-şi pună în aplicare proiectele, și edilul de la Sectorul 1 a reacționat.

Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a lansat sâmbătă, 4 noiembrie, într-un atac la colega de partid, primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, după ce aceasta a zis că este pentru „familia tradițională”.

”Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, a spus Clotilde Armand, după ce Lasconi a mărturisit că a votat DA la referendumul pentru familie din 2018.

”Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

”Dacă nu înţelegi asta înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, mai spune primarul Sectorului 1.

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Replică după replică

Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel, o critică pe colega sa de partid, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe motiv că nu reuşeşte să construiască o majoritate în consiliul local prin care să-şi pună în aplicare proiectele.

”Tu eşti votat să faci treabă, nu să fii în permanenţă primar în opoziţie. Nu mă îndoiesc nicio secundă de bunele ei intenţii, dar felul ăsta de victimizare şi de a fi în opoziţie nu mi se pare în regulă”, a spus Elena Lasconi la Prima TV.

”Nu-mi place să vorbesc despre colega mea pentru că mi se pare că a făcut multe greşeli, a şi avut lupte grele, foarte grele, acolo, dar nu-mi place ideea de a nu colabora cu Consiliul Local. Până la urmă, tu eşti votat să faci treabă, nu să fii în permanenţă primar în opoziţie. Nu există aşa ceva”, a spus Elena Lasconi în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă al Prima TV.

Întrebată dacă, în locul lui Clotilde Armand, ar fi încercat să construiască o majoritate fie cu PNL, fie cu PSD, Elena Lasconi a răspuns: ”Da. Tu eşti acolo să faci treabă pentru comunitate”.

Elena Lasconi spune că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, trebuie să livreze pentru comunitate, nu să facă opoziţie în Consiliul Local.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
#elena lasconi, #Clotilde Armand, #primar, #USR, #familia traditionala , #stiri politice