Syda acuza: Linsajul mediatic nu va tine niciodata loc de adevar

Sambata, 03 Aprilie 2010, ora 16:00
4902 citiri
Syda acuza: Linsajul mediatic nu va tine niciodata loc de adevar
Foto: Arhiva

Bogdan Ionescu, iubitul mezinei presedintelui Traian Basescu, spune ca de cand s-a aflat ca a este propus pentru o functie publica a fost supus unui intreg linsaj mediatic, motiv pentru care a decis sa renunte la sansa de a avansa in cariera pe care i-o oferea postul de la Paris si sa demisioneze de la Miniserul Economiei.

"Ar fi fost o onoare pentru mine si un pas important in cariera mea sa lucrez in cadrul Directiei Generale Relatii Externe din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. Nu mi-am imaginat insa ca prezentarea la un concurs anuntat transparent pentru o functie de nivel tehnic poate starni atatea acuzatii nedrepte la adresa unor demnitari ai statului roman care nu au avut nici un rol in cariera mea.

Iubitul Elenei Basescu a demisionat din functia de la Paris

In consecinta, cu convingerea ca linsajul mediatic nu va putea tine niciodata loc de adevar, anunt public retragerea mea din functia de Expert Asistent in cadrul Directiei Generale Relatii Externe din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri", scrie Bogdan Ionescu intr-un comunicat remis sambata Ziare.com.

El sustine ca nu a solicitat niciun ajutor de la nicio persoana cu vreo functie de demnitate publica si ca a castigat concursul la care a fost unic candidat prin forte proprii.

"Vreau sa precizez foarte clar ca nu am solicitat si nici nu am beneficiat de ajutorul vreunei persoane cu functie de demnitate publica pentru a castiga concursul organizat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru ocuparea unui post temporar vacant, de nivel tehnic, in cadrul ministerului", mai arata documentul remis de iubitul Elenei Basescu.

Iubitul Elenei Basescu, numit pe post in mod legal, sustine Ministerul Economiei

Imaginea pe care mi-au costruit-o tabloidele nu corespunde realitatii

Ionescu sustine ca modul in care a fost prezentata stirea despre postul pe care il va ocupa la Paris de doua trusturi de presa, dintre care mentioneaza Realitatea Tv, a fost extrem de gresit.

"In cursul zilei de vineri am constatat, insa, ca doua trusturi de presa incearca sa se foloseasca de angajarea mea in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a construi un caz de atac la adresa unor oameni politici.

Politica editoriala diletanta a celor doua trusturi de presa reiese inclusiv din titluri precum 'Paris, iti dam Syda' (Realitatea TV, 2 aprilie 2010) sau din vehicularea cu lejeritate de informatii false (informatia ca respectivul concurs nu ar fi fost public, ca nu as fi intrunit conditiile pentru a ocupa respectivul post, ca as fi fost deja numit pe o alta functie)", se mai arata in comunicat.

Iubitul Elenei Basescu va fi secretar in Ambasada Romaniei la Paris

Totodata, el spune ca imaginea creata de presa tabloida este una falsa, el avand studii finalizate in Franta si vorbind fluent doua limbi straine.

"Consider ca imaginea pe care mi-au construit-o diverse tabloide nu corespunde realitatii. Sunt absolventul unei universitati din Franta, unde am urmat inclusiv cursuri de relatii internationale si diplomatie. Vorbesc fluent doua limbi de circulatie internationala iar prin activitatea mea de pana acum in economia reala am ajuns sa cunosc foarte bine potentialul economiei romanesti", a mai precizat Bogdan Ionescu, iubitul Elenei Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Bogdan Ionescu Elena Basescu, #Bogdan Ionescu linsaj mediatic, #Syda expert minister Finante, #Syda demisie Minister Finante , #stiri Elena Basescu