Rawan Abu Daher dezminte ca ar fi consilierul Elenei Basescu

Luni, 18 Aprilie 2011, ora 23:38
4201 citiri
Rawan Abu Daher dezminte ca ar fi consilierul Elenei Basescu
Foto: Facebook

Presedintele organizatiei OTPD-L sector 2, Rawan Abu Daher, neaga informatiile potrivit carora ar fi consilierul Elenei Basescu si sustine ca prin aceasta actiune este defaimata imaginea sa personala, dar si cea a fiicei presedintelui.

"Intrucat declaratiile eronate si tendentioase aparute in emisiunea 'La ordinea zilei', realizata de Dana Grecu, de luni, 18.04.2011, sunt in masura sa dezinformeze si sa defaimeze atat imaginea mea, cat si pe aceea a unui europarlamentar roman, fac urmatoarele precizari: nu am fost niciodata consilier la cabinetul vreunui europarlamentar sau parlamentar, iar doamna Dana Grecu nu prezinta nicio dovada, incalcand din start una dintre regulile de baza ale deontologiei jurnalistice", a declarat Rawan Abu Daher, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Presedintele OTPD-L sector 2 precizeaza ca detine aceasta functie din 2010 ca urmare a muncii depuse si a rezultelor obtinute in campaniile electorale dintre anii 2004 si 2009 ca simplu membru.

"Precizez faptul ca am fost ales cu peste 95% din voturile celor 200 de tineri delegati, membri ai organizatiei Sectorului 2. Pe de alta parte, tin sa va asigur tocmai de faptul ca angajamentele luate in motiunea cu care am castigat pozitia de Presedinte al OTPD-L Sector 2 au fost acelea de a construi si promova o imagine corecta a tinerilor din Romania.

Exclusiv: Elena Basescu - Nu il cunosc pe Rawan Abu Daher

Europarlamentarul PD-L Elena Basescu a declarat in exclusivitate pentru Ziare.com ca nu il cunoaste personal pe Rawan Abu Daher, membru al OTPD-L, despre care mai multe bloguri si publicatii au scris recent ca i-ar fi consilier, la Bruxelles.

"Pe acest tanar, Rawan Abu Daher, despre care presa afirma ca ar fi consilierul meu, ori in tara, ori la Bruxelles, nici macar nu il cunosc personal. Cu atat este mai ridicol zvonul ca ar fi unul dintre asistentii mei parlamentari", a declarat Elena Basescu, in exclusivitate pentru Ziare.com.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Rawan Abu Daher PDL, #consilier Elena Basescu, #acuzatii Antena3 Dana Grecu , #PDL