Nunta Elenei Basescu: Ce le ureaza Udrea insurateilor

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 10:35 4060 citiri
Foto: Arhiva

Elena Udrea a participat, sambata, la nunta Elenei Basescu, apreciind ca evenimentul "a trecut, prea repede, precum orice lucru minunat".

"Nunta Elenei Basescu a trecut, prea repede, precum orice lucru minunat. A fost o mireasa ca o printesa si nunta a fost ca un basm scris pentru ea. Doar ca nuntasii nu au petrecut trei zile ci intr-o singura noapte cat altii in trei!:)", a scris Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

Deputatul PDL sustine ca a avut prima revelatie ca "ceva s-a schimbat" in viata mezinei din familia Basescu in timp ce urmarea, la televizor, cununia religioasa.

Nunta Elenei Basescu, in imagini

"Prima revelatie, ca ceva s-a schimbat in viata ei, am avut-o in timp ce urmaream la televizor, ceremonia de la biserica. Cineva din studio a spus natural, 'doamna Elena Basescu!'", a adaugat fostul ministru.

"Le urez mirilor ca nimeni si mai ales nimic sa nu le risipeasca vraja iubirii pe care o traiesc! Si basmul lor sa dureze pana la adanci batraneti, cand trebuie sa aiba curtea plina de copii si de nepoti!" este mesajul de pe Facebook al Elenei Udrea pentru tinerii insuratei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
sparky - la o nunta, mireasa trebuie sa straluceasca, ea trebuie sa