Iubitul Elenei Basescu a demisionat din functia de la Paris

Sambata, 03 Aprilie 2010, ora 15:19
8783 citiri
Iubitul Elenei Basescu a demisionat din functia de la Paris

Iubitul Elenei Basescu, Bogdan Adrian Ionescu, a demisionat din functia de expert asistent la Directia Generala Relatii Externe din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Anuntul vine dupa ce vineri intreaga presa a explodat cand s-a aflat ca acesta urma sa fie numit in functia de secretar in Ambasada Romaniei la Paris.

"Bogdan Adrian Ionescu si-a depus, la cabinetul ministrului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, cererea de incetare a raporturilor de serviciu, prin demisie din functia publica de executie de expert asistent (post temporar vacant) la Directia Generala Relatii Externe din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri", se arata intr-un comunicat remis sambata Ziare.com.

Iubitul Elenei Basescu va fi secretar in Ambasada Romaniei la Paris

In documenul transmis de Ministerul Economiei se explica din nou faptul ca iubitul mezinei prezidentiale ocupase acest post in mod legal.

"Bogdan Ionescu a ocupat postul temporar vacant, aferent functiei publice de executie de expert asistent in urma unui concurs organizat in temeiul HG 611/2008 in data 25 februarie 2010 si anuntat conform prevederilor legale mai sus mentionate in Monitorul Oficial, partea a III-a, nr. 26 din 26.01.2010, in cotidianul Romania Libera din data de 27 ianuarie 2010, precum si pe site-ul MECMA, unde se poate vizualiza si in prezent.

Posibilitatea organizarii concursului, cu respectarea prevederilor art. 22 din OUG 34/2009 alineatul 2, a fost data de plecarea din institutie a unui numar de 7 angajati, functionari publici, care fie s-au transferat la cerere sau in interesul serviciului, fie au indeplinit conditiile de pensionare, fie au solicitat incetarea raporturilor de serviciu cu acordul partilor", se arata in comunicatul citat.

Iubitul Elenei Basescu, numit pe post in mod legal, sustine Ministerul Economiei

Ministerul mai sustine ca Ionescu, in varsta de 30 de ani, indeplinea toate criteriile, atat in ce priveste studiile facute, cat si experienta.

"Bogdan Ionescu a indeplinit toate conditiile necesare pentru ocuparea postului, respectiv studii superioare de lunga durata, minimum un an vechime in specialitatea studiilor necesare ocuparii functiei publice si cunoasterea a doua limbi straine de circulatie internationala", mai arata comunicatul.

Iubitul Elenei Basescu a fost in ultima saptamana in lumina reflectoarelor. Daca la inceputul saptamanii a aparut pe prima pagina a ziarelor pentru ca i s-a furat masina, 3 zile mai tarziu, mai exact vineri, a fost subiectul principal al zilei dupa ce a fost facut anuntul ca va fi numit in functia de secretar economic al Ambasadei Romaniei la Paris.

AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
#Bogdan Ionescu Elena Basescu, #Bogdan Ionescu demisie , #stiri Elena Basescu