Elena Basescu: Voi candida la europarlamentare si fara sustinerea PDL

Duminica, 07 Aprilie 2013, ora 20:01 3760 citiri
Foto: Epoch Times

Europarlamentarul PDL Elena Basescu anunta ca va candida "cu siguranta" pentru un nou mandat de europarlamentar, chiar si in conditiile in care nu va fi sustinuta de PDL.

"Cu siguranta voi candida. Lucrul acesta nu m-a impiedicat in 2009, faptul ca nu am fost suficient de buna pentru lista PDL si odata ajunsa acolo consider ca am reprezentat interesele PDL in Parlamentul European cel mai bine", a declarat Elena Basescu intr-un interviu acordat Agerpres.

Ea nu stie daca va beneficia de conducerea PDL, dar este convinsa ca si-a facut mult mai bine treaba decat cei alesi pe listele partidului in 2009.

"Nu as sti sa spun cu siguranta, daca da sau nu. Indiferent daca ma vor sustine sau nu, eu voi candida pentru ca eu consider ca mi-am facut mult mai bine datoria decat cei care au stat confortabil pe liste in 2009", a punctat fiica presedintelui.

Boc, Elena Basescu la europarlamentare: Nu vad de ce sa nu castige in continuare

In orice caz, Elena Basescu are o parere proasta despre activitatea actualei conduceri a PDL. In campania interna, ea a fost sustinatoare a Elenei Udrea.

"Majoritatea, fara rezultate foarte bune. Responsabilitatea le revine in totalitate, este numai echipa domnului Blaga", a subliniat Elena Basescu.

Ea a mentionat ca ramane in continuare o sustinatoare a Elenei Udrea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News