Elena Basescu: Stolojan, in loc sa se retraga la pensie, isi doreste un loc caldut in PE

Luni, 24 Martie 2014, ora 19:33
3855 citiri
Elena Basescu: Stolojan, in loc sa se retraga la pensie, isi doreste un loc caldut in PE
Foto: Facebook/Elena Basescu

Elena Basescu a declarat, luni, despre acuzatiile europarlamentarului PDL Theodor Stolojan la adresa sa, ca ceea ce spune este "de-a dreptul jenant", adaugand ca acesta, "in loc sa se retraga la pensie, isi doreste un loc caldut in Parlamentul European".

Despre acuzatiile europarlamentarului PDL Theodor Stolojan, care a spus ca aceasta nu a fost raportor PE niciodata in cinci ani, Elena Basescu a explicat ca unul dintre motivele pentru care nu a dorit sa mai candideze ca independent este legat de birocratia de la Bruxelles.

"Ceea ce spune domnul Stolojan este de-a dreptul jenant. Dansul, ca si sef de delegatie, putea cumva sa ma ajute sa devin membru plin intr-o comisie mult mai devreme, insa dansul, asa cum l-ati auzit, spune ca este ingrijorat de ceea ce vine dupa generatia dansului. Adica, in loc sa se retraga la pensie, isi mai doreste un loc caldut in Parlamentul European, alaturi de cine ii este dansului foarte bine, ati vazut in presa de cancan", a comentat fiica presedintelui, in conferinta de presa a PMP.

Intrebata la cine se refera, Elena Basescu a raspuns: "De o companie foarte placuta si de companie foarte placuta in general, si tanara, care il revitalizeaza si pe dansul", a spus ea.

Elena Basescu a precizat ca, in momentul in care cineva ajunge la Parlamentul European ca si independent, dureaza efectiv doi ani si jumatate pana cand acesta este primit ca membru plin intr-o comisie si i se aloca un raport.

"Exact asta am patit si eu in 2009, pentru ca este o procedura foarte complicata", a spus ea, adaugand ca nu a avut multe rapoarte, dar a avut suficiente, in jur de opt.

Fiica presedintelui a spus ca isi doreste foarte mult ca lista PMP la euroalegeri sa combata nepotismul. "Eu nu am intrat in politica pentru a obtine beneficii, am intrat in politica din convingere si aici voi ramane", a spus ea.

Elena Basescu a propus chiar sa ii ofere semnaturile stranse fostului liberal Mircea Diaconu. "Domnul Mircea Diaconu sta catarat pe Antene, in fata Teatrului Nottara, incercand sa stranga semnaturile. Daca doreste sa interpreteze rolul EBA in campania pentru europarlamentare, 2009, o sa ii ofer semnaturile mele. I le trimitem", a spus ea.

Elena Basescu a trecut la PMP, dar nu candideaza la europarlamentare

Fiica presedintelui a atacat si PDL, cerandu-le alegatorilor sa nu dea votul democrat-liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European pentru ca "pe pozitii eligibile au pus persoane care au depasit demult varsta pensionarii si care reprezinta trecutul".

"In niciun caz sa nu isi dea voturile PSD-ului sau PNL-ului, care au pe liste numai neveste disperate precum si gasca lor de prietene", a mai spus Elena Basescu.

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, ca ii pare foarte rau ca Elena Basescu si Cristian Preda au plecat din PDL, "care a facut foarte mult pentru dansii", mentionand ca, in cinci ani, Elena Basescu nu a fost niciodata raportor al PE, iar Preda doar o data.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Elena Basescu Stolojan pensie, #Elena Basescu Theodor Stolojan, #Elena Basescu PMP , #stiri Elena Basescu