Elena Basescu sare in apararea Elenei Udrea

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 21:54 3136 citiri

Mezina presedintelui Traian Basescu i-a raspuns democrat-liberalului Gheorghe Flutur, care a criticat-o, luni, pe Elena Udrea pentru ca a declarat ca o va vota la europarlamentare pe Elena Basescu.

"Nu inteleg de ce domnul Flutur, pe care il respect de altfel foarte mult, in calitatea dansului de coordonator al campaniei PD-L pentru europarlamentare, nu i-a atras atentia si domnului Dan Carlan de la Iasi ca ar trebui sa traga cu totii la caruta partidului", a declarat Elena Basescu, pentru Ziare.com.

Democrat-liberalul Gheorghe Flutur a spus luni, la finalul Biroului Permanent al PDL, ca anuntul Elenei Udrea reprezinta o pozitie personala, si nu a partidului, adaugand ca nu cunoaste decizia secretarului executiv si ca subiectul nu a fost abordat in sedinta.

"Parerea mea este ca va trebui sa tragem la caruta acestui partid pentru a intra in PE, ne intereseaza ca PD-L sa faca un scor foarte bun", a spus Flutur.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat duminica seara, la Realitatea TV, ca o va vota pe Elena Basescu la alegerile europarlamentare si a admis ca fiica presedintelui va prelua o parte din electoratul PDL.

"Eu o voi vota pe Elena Basescu", a anuntat ministrul democrat-liberal, argumentand ca acorda votul sau in mod indirect tot PDL, din moment ce fiica presedintelui se va intoarce in partid dupa alegeri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News