Elena Basescu, in PE: Ponta s-a solidarizat din nou cu hotii

Marti, 25 Februarie 2014, ora 09:34 3898 citiri

Blocarea de catre Camera Deputatilor a ridicarii imunitatii parlamentare a deputatului Vlad Cosma arata ca guvernantii din Romania s-au substituit justitiei, "calcand din nou sub senile statul de drept", a declarat luni seara eurodeputata Elena Basescu (PDL) in plenul Parlamentului European (PE) reunit la Strasbourg.

Interventia eurodeputatei PDL a avut loc in cadrul procedurii discursurilor de un minut.

Mesajul ambasadei SUA, dupa ce deputatii l-au scapat de arest pe Vlad Cosma

Elena Basescu si-a inceput discursul prin a spune ca doreste sa le aduca la cunostinta colegilor ei din PE faptul ca "nou formata majoritate socialista din Parlamentul Romaniei continua practicile condamnate de Comisia Europeana in rapoartele MCV".

"Saptamana trecuta, Camera Deputatilor a blocat ridicarea imunitatii deputatului Vlad Cosma, acuzat de DNA de trafic de influenta. Practic, guvernantii s-au substituit justitiei, calcand din nou sub senile statul de drept.

Reactia Ambasadei Olandei, dupa ce deputatii l-au scapat de arest pe Vlad Cosma

Grav este ca acest vot a fost dat ostentativ la ordinul premierului socialist Victor Ponta. El a dorit sa transmita astfel un semnal parlamentarilor corupti, ca daca il vor sustine ei il vor proteja in Parlament de justitie. In ciuda angajamentelor repetate luate de premierul Ponta in fata Uniunii Europene, el s-a solidarizat din nou cu hotii", a mai spus Elena Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News