Elena Basescu, dezvaluiri din viata de mama: Am baut cate 3 beri pe zi. Mai vrea 2 copii

Vineri, 07 Martie 2014, ora 18:49
7014 citiri
Elena Basescu, dezvaluiri din viata de mama: Am baut cate 3 beri pe zi. Mai vrea 2 copii
Foto: Facebook/Elena Basescu

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a vorbit despre cum s-a schimbat viata ei de cand s-a nascut micuta Sofia Anais si a dezvaluit ca planuieste o noua sarcina.

"Foarte curand imi doresc sa redevin mama, pana la jumatatea anului viitor imi doresc sa devin din nou insarcinata, dupa ce imi termin treaba cu alegerile pentru Parlamentul European, in cateva luni, imi doresc sa raman din nou insarcinata. Imi doresc trei copii. (...)

Am pastrat primul patut si o sa pastram tot si pentru urmatorul copil. Ne mai dorim inca doi. Nu m-a speriat absolut deloc sarcina, imi doresc ca pana la jumatatea anului viitor sa mai am inca un copilas", a declarat Elena Basescu, invitata la emisiunea "La Maruta" de la Pro TV.

Nepotica prezidentiala, rasfatata Craciunului in familia Basescu (Foto)

De asemenea, aceasta a dezvaluit ca s-a ingrasat destul de mult in timpul sarcinii si ca dupa ce a nascut si dupa ce i s-a vindecat operatia de cezariana a inceput sa faca sport la sala, astfel ca in timp ce EBa alearga pe banda, Sofia Anais sta in carucior si isi priveste mama.

Sacrificii pentru Sofia: Bunicul Traian nu mai fumeaza in casa, tinerii parinti nu mai ies in oras

"Am luat 20 de kilograme, am dat jos 16 si mai am vreo 4 de dat jos. Am reusit si din cauza oboselii. (...) Am sala de sport la parterul blocului si o iau cu mine in carucior, eu alerg pe banda, ea se uita", a spus Elena Basescu, adaugand ca au ales sa nu angajeze o bona si sa se bazeze pe ajutorul bunicelor si sa renunte ei, ca parinti, la o serie de lucruri.

Spre exemplu, bunicul Sofiei, Traian Basescu, fumator inrait, renunta la tigari atunci cand nepotica este in vizita.

Elena Basescu: Datorita Sofiei, Craciunul nostru va fi mai bogat decat oricand

"Noi dormim cu ea noaptea, ziua mama o ia cate 3 ore la plimbare. (...) Am luat-o de la 2 luni cu mine la Bruxelles. As fi avut dreptul la 3 luni de concediu, dar am ales sa ma intorc. Nu este stilul meu sa stau acasa, iar pentru faptul ca alaptam a trebuit sa o iau cu mine. (...) Noi am renuntat sa mai iesim in oras, sa mai iesim la masa. Ne trezim la 8:00 dimineata, ii facem laptic", a mai spus fiica presedintelui.

Am inceput sa beau cate 3 beri pe zi in perioada in care alaptam

Totodata, aceasta a marturisit ca, in perioada in care a alaptat, a inceput sa bea cate trei beri pe zi, pentru stimularea lactatiei.

"In perioada in care am alaptat, mama mea mi-a adus mancare bogata in proteine ca sa imi stimuleze lactatia. Am inceput sa beau cate trei beri pe zi dupa ce am nascut ca sa imi stimuleze lactatia. Bere fara alcool", a mai precizat mezina presedintelui.

EBa, prima declaratie dupa nastere - Ce nume va avea nepoata presedintelui (Video)

De asemenea, Elena Basescu a spus ca, pe durata cat ea se afla la emisiune, sotul sau, Bogdan, se afla singur acasa, avand grija de micuta Sofia Anais, cele doua bunici ale micutei aflandu-se la un eveniment de Ziua Femeii, iar bunicul la summitul PPE de la Dublin.

Pe final, EBa a tinut sa le faca o declaratie de 8 martie celor doua bunicute: "Mama si mama soacra, va iubesc!"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Elena Basescu bere bautura lactatie, #Elena Basescu Sofia Anais, #Elena Traian Basescu nepotica, #Elena Basescu mamica fetita , #Traian Basescu