Elena Basescu, despre neregulile din Olanda: O ironie a sortii, in Romania nu s-ar fi intamplat

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 14:06 5481 citiri
Foto: Arhiva

Europarlamentarul PDL Elena Basescu a atras atentia, intr-o dezbatere referitoare la metode pentru combaterea evaziunii fiscale, asupra faptului ca o incarcatura cu 40 de milioane de tigari de contrabanda a stationat in portul Rotterdam, din Olanda.

Fiica cea mica a presedintelui a invocat "coruptia si frauda" din Olanda, tara se opune aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

"Intr-o dezbatere referitoare la metode pentru combaterea evaziunii fiscale am mentionat faptul ca saptamana trecuta o incarcatura de 40 de milioane de tigari de contrabanda in valoare de 15 mil euro a stationat fara a fi descoperita in portul Rotterdam din Olanda, tara membra Schengen. Acest lucru ar fi fost imposibil in portul Constanta", a scris Elena Basescu pe contul sau Twitter.

Cele patru containere cu tigarete contrafacute proveneau din Vietnam si, in drumul spre Irlanda, au stationat mai multe zile, fara a fi descoperite, in portul Rotterdam din Olanda. Elena Basescu a felicitat si autoritatile irandeze pentru captura tigarilor din portul olandez.

"Meritul acestei impresionante capturi, care a avut loc saptamana trecuta, revine autoritatilor irlandeze, pe care doresc sa le felicit cu aceasta ocazie", a adaugat Elena Basescu.

D.R.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News