Elena Basescu: Catalin Ivan sa nu se mai ascunda dupa fustele colegelor

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 12:22 2780 citiri
Foto: Facebook/Elena Basescu

Europarlamentarul PDL Elena Basescu ii cere pesedistului Catalin Ivan sa nu mai comande articole de presa cu scopul de a distorsiona realitatea unor proceduri firesti din PE si ii recomanda acestuia sa "nu se mai ascunda in spatele fustelor unor colege de grup parlamentar".

"Nu pot sa cataloghez decat josnica decizia lui Catalin Ivan de a 'produce' articole si materiale de presa prin care o colega socialista de a sa, Ines Ayala, contesta prezenta mea la votul din 29 mai din Comisia pentru Control Bugetar (CONT) a Parlamentului European, cand s-a dat avizul pentru candidatul roman la Curtea Europeana de Conturi.

E un semn ca, din prea multa dorinta de a deveni noua stea (cazatoare) a PSD, Catalin Ivan nu se da in laturi de la nimic, nici macar de la astfel de lovituri nejustificate", a declarat Elena Basescu, potrivit unui comunicat de presa remis, vineri, Ziare.com.

Elena Basescu a precizat ca prezenta sa in Comisia de Control Bugetar a fost perfect statutara, in conditiile in care de la vot lipseau mai multi membri PPE, precizand ca la votarea raportului din 29 mai, au fost prezenti sapte europarlamentari ai USL care nu erau nici membri titulari si nici supleanti ai comisiei amintite.

"I-as recomanda lui Catalin Ivan sa nu se mai ascunda in spatele fustelor unor colege de grup parlamentar din PE. Sa aiba curajul specific unui adevarat barbat si sa-si atace chiar el adversarii, la vedere. Ma indoiesc ca ar avea vreo reticenta in acest sens, de vreme ce nu stie sa se bata decat cu femei", a continuat europarlamentarul PDL.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News