Elena Basescu a nascut

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 09:14
7649 citiri
Elena Basescu a nascut

Elena Basescu a nascut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 3.30, o fetita la Spitalul Universitar din Capitala. Copilul a venit pe lume chiar in ziua in care Elena Basescu si sotul sau, Bogdan Ionescu, implinesc un an de casatorie.

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu a nascut prin cezariana o fetita de 2 kilograme si 715 de grame.

Elena Basescu a nascut mai devreme, la 8 luni si o saptamana. Medicii de la Spitalul Universitar au anuntat ca atat fiica presedintelui, cat si proaspata nepotica sunt perfect sanatoase.

"Doamna Elena Basescu a fost internata in data de 31.08.2013 in cadrul Clinicii de Obstetrica Ginecologie a Spitalului Universitar, fiind in a 35-a saptamana a sarcinii. In data de 1 septembrie la ora 3:30 aceasta a dat nastere, prin operatie cezariana, unei fetite in greutate de 2715 grame si 47 cm. Atat starea mamei, cat si a copilului sunt in parametri normali de evolutie", se arata in comunicatul medicilor.

Vineri, Elena Basescu anunta pe contul sau de Facebook ca mai sunt 3 saptamani pana la fericitul eveniment.

"Mai sunt aproximativ 3 saptamani pana la cel mai important si emotionant eveniment din viata noastra: ziua cand vom deveni parinti. Pe amandoi emotiile si asteptarea ne-au coplesit. Asta nu inseamna ca nu am apucat sa desenam peretii din camera fetitei noastre. Eu am ales personajele care sa-i lumineze inceputul vietii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistica. A ajutat-o de zor pe pictorita. Speram ca si micutei noastre o sa-i placa...", a fost comentariul postat vineri de Elena Basescu pe reteaua de socializare.

In imaginile postate pe Facebook se pot observa picturi colorate pe peretii camerei rezervate pentru nepotica presedintelui Basescu. Bambi, Tweety, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Pluto, Alba ca Zapada si cei sapte pitici sunt printre personajele desenate.

Fanii de pe Facebook i-au urat Elenei Basescu "nastere usoara" si "multa sanatate".

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Elena Basescu nascut, #Elena Basescu mamica, #Elena Basescu cezariana , #Traian Basescu
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Sa le traiasca si toti sa fie sanatosi si alaturi de micuta sa se