EBa spune ca nu e singura care gafeaza in Parlamentul European si arata cu degetul la Bodu

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 13:53
3940 citiri
EBa spune ca nu e singura care gafeaza in Parlamentul European si arata cu degetul la Bodu

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, lanseaza un nou atac la adresa colegului sau europarlamentar Sebastian Bodu.

Dupa ce, in cadrul dezbaterii "Impas institutional privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului", Elena Basescu a citit un discurs despre... Arctica, acum EBa scrie pe Facebook ca li se intampla si altora, insa echipa tehnica a Parlamentului European ascunde acest lucru.

"Li se intampla foarte multor colegi din PE ca la o anumita dezbatere din plen sa citeasca discursul pregatit pentru urmatoarea dezbatere, din motive diferite, care uneori tin de probleme tehnice, alteori de erori personale. Presa doreste sa aduca in atentia publicului erorile numai in cazul meu, desi sunt atat de evidente si la ceilalti colegi", scrie Elena Basescu pe contul sau de Facebook.

Aceasta da "un exemplu din zeci", referindu-se la colegul sau, Sebastian Bodu.

"Si o sa va dau doar un singur exemplu din zeci, cand Sebastian Bodu, care era chiar raportor de opinie pentru Raportul referitor la 'Supravegherea suplimentara a entitatilor financiare care apartin unui conglomerat financiar' (Supplementary supervision of financial entities in a financial conglomerate), a citit speech-ul pregatit pentru dezbaterea urmatoare privind 'Sistemele de compensare pentru investitori' (Investor-compensation schemes)", adauga Elena Basescu.

EBa a citit un discurs gresit in Parlamentul European - Vezi cum se apara

Potrivit acesteia, Bodu a intervenit la ambele dezbateri, "iar la prima a vorbit ceea ce trebuia sa vorbeasca de fapt la cea de-a 2-a. Apoi, la dezbaterea celui de-al 2-lea raport, la care era tot raportor de opinie, a intervenit din nou si a repetat speech-ul pe care l-a spus prima data".

In finalul postarii, EBa acuza ca PE a vrut sa ascunda eroarea lui Bodu.

"Probabil, intr-un efort de a ascunde aceasta eroare, pe site-ul PE, pe transcriptul dezbaterii primului raport, Sebastian Bodu apare cu doua interventii, una fiind cea vorbita in plen in mod gresit, iar cealalta este probabil interventia pe care ar fi trebuit sa o vorbeasca si care a fost pusa pe site ulterior, cu complicitatea serviciului tehnic al PE", conchide Elena Basescu.

Elena Basescu, in conflict cu colegul Bodu de la PDL - Marul discordiei: Rromii si PSD

Nu este insa prima oara cand fiica cea mica a presedintelui intra in conflict cu Bodu. Anterior, EBa si-a etichetat colegul drept "protejatul lui Adrian Videanu", acuzandu-l de o atitudine de non-combat la adresa PSD si de atacuri rasiste.

D.R.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#EBa atac Bodu, #Eleba Basescu gresit dezbatere , #europarlamentar