EBa si Udrea, selfie de campanie pe Facebook

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 21:42
6799 citiri
EBa si Udrea, selfie de campanie pe Facebook
Foto: Facebook/Elena Basescu

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de Elena Udrea, poza pe care a descris-o ca fiind un "selfie de campanie".

In doar cateva zeci de minute, fotografia incarcata pe pagina oficiala a mezinei lui Traian Basescu, in care este etichetata si Elena Udrea, deputat de Neamt, a strans sute de aprecieri si zeci de comentarii.

Elena Basescu si Elena Udrea, ambele foste democrat-liberale, au trecut in formatiunea Partidul Miscarea Populara (PMP), sustinuta de presedintele Traian Basescu.

Elena Basescu a trecut la PMP, dar nu candideaza la europarlamentare

Vineri seara, PMP si-a prezentat candidatii la alegerile pentru Parlamentul European intr-un mod inedit: printr-un flashmob in aer liber, in Centrul Vechi al Capitalei.

"Am dovedit astfel inca o data ca PMP este un altfel de partid. Ne-am dat costumele jos si am coborat printre oameni. Am aratat ca suntem cu totul diferiti de celelalte partide politice nascute obosite si care au apucaturi si mentalitati invechite", a justificat deputatul Elena Udrea evenimentul din centrul vechi.

Mai mult, Elena Udrea a sustinut si ca PMP are oameni care "au facut scoli pe bune" si "oameni cu doctorate adevarate", nu "sinecuristi care au impresia ca totul li se cuvine".

PMP si-a lansat candidatii la europarlamentare in Centrul Vechi

La randul sau, liderul PMP Eugen Tomac a sustinut ca este mandru de faptul ca sotia sa nu se afla pe lista pentru alegerile europarlamentare a partidului sau, care este unul pentru tinerii carora "nu le plac sezatorile politice".

Si europarlamentarul Cristian Preda a adus un argument pentru modul in care s-a desfasurat evenimentul de vineri seara, spunand ca PMP a vrut sa se dezica de obiceiul celorlalte partide, care obisnuiesc sa-si lanseze candidaturile la Sala Palatului, in cladirea in care isi tineau comunistii discursurile.

I.S.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#EBa Udrea selfie campanie, #EBa Udrea europarlamentare PMP, #Elena Udrea flashmob PMP , #Elena Udrea