EBa, prima declaratie dupa nastere - Ce nume va avea nepoata presedintelui (Video)

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 13:54
5603 citiri
EBa, prima declaratie dupa nastere - Ce nume va avea nepoata presedintelui (Video)
Foto: Facebook/ Elena Basescu

Elena Basescu a anuntat, printr-o postare pe Facebook, cum a ales sa isi boteze fetita. Dupa cum a declarat si Maria Basescu, unul dintre numele nepoatei presedintelui a fost ales de Elena, celalalt de sotul sau, Bogdan.

"La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in jurul acestei date.

Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost bunica tatalui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a placut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetitei noastre dragi va fi Ionescu-Basescu", a anuntat EBa, pe Facebook.

Elena Basescu a nascut

Fiica presedintelui a tinut sa multumeasca, in mesajul sau, personalului spitalului Universitar precum si tuturor celor care i-au trimis mesaje de felicitari si incurajare.

"Totul s-a petrecut mult mai repede decat ne asteptam cu totii, dar ii multumesc bunului Dumnezeu ca Sofia si eu suntem bine. Asta si datorita personalului de la Spitalul Universitar, o echipa medicala cu adevarat profesionista.

Vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de incurajare, urari de bine pentru mine si pentru fetita si mi-au fost alaturi in aceste momente", a mai scris Elena Basescu pe Facebook.

Cum se pregateste Elena Basescu pentru venirea copilului (Galerie foto)

Alaturi de mesajul de multumire postat pe Facebook, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu a postat si o fotografie cu fetita. Sofia se afla in bratele tatalui ei, Bogdan Ionescu.

Elena Basescu a nascut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 3.30, o fetita la Spitalul Universitar din Capitala. Fetita cantarea 2 kilograme si 715 de grame la nastere si a fost adusa pe lume prin cezariana.

Basescu, despre nepotica: Seamana cu mine. Am primit nobilul titlu de bunic

Elena Basescu a nascut mai devreme, la opt luni si o saptamana. Medicii de la Spitalul Universitar au anuntat ca atat fiica presedintelui, cat si proaspata nepotica sunt perfect sanatoase.

A.C.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#nume nepoata Traian Basescu, #nume fiica Elena Basescu, #nume copil Elena Basescu, #Sofia Anais , #Traian Basescu