EBa, ironica: M-am linistit cand Raluca Turcan m-a asigurat ca nu ma da afara

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 21:09 5059 citiri
Foto: Facebook/ Elena Basescu

Elena Basescu a oferit, vineri seara, o replica pentru declaratia Ralucai Turcan, care a spus ca PDL nu are "in acest moment" ca obiectiv sa o dea afara din partid pe fiica cea mica a presedintelui. Europarlamentarul a afirmat, intr-un mod ironic, ca s-a linistit.

"M-am linistit acum cand Raluca m-a asigurat ca PDL nu are ca obiectiv 'in acest moment' sa ma dea afara si ca pot ramane momentan in partidul in care ea a venit dupa ce Traian Basescu era deja presedinte si castigase toate bataliile electorale", a scris Elena Basescu pe Facebook.

Aceasta a continuat, in acelasi stil ironic, sa o atace pe Raluca Turcan.

"Sunt mandra de faptul ca sunt sustinuta de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie care a ajuns la varful politicii pe propriile picioare, fara sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Basescu, al carui purtator de cuvant a fost sotul ei, inainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanti PNL ori PC", a mai scris Elena Basescu.

Raluca Turcan: PDL nu are in acest moment ca obiectiv sa o dea afara pe Elena Basescu

Europarlamentarul mai spune ca o asigura pe Raluca Turcan ca se va bate pentru principiile de dreapta indiferent de statul sau de membru PDL sau membru exclus din PDL.

Declaratia sa vine dupa ce deputatul Raluca Turcan a afirmat, vineri, ca "PDL nu are in acest moment ca obiectiv sa o dea afara pe doamna Elena Basescu. Nu asta este preocuparea PDL, ci dimpotriva, PDL vrea sa isi aduca intr-o echipa puternica toti oamenii care au un cuvant de spus in societatea romaneasca".

Insa si afirmatia sa venea ca o replica a faptului ca Elena Basescu a declarat ca va candida pentru un nou mandat ca europarlamentar chiar daca nu va mai avea sprijinul PDL.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii