EBa il dojeneste, din concediul post-natal, pe Ponta: N-ar trebui sa demisioneze?

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 11:32 2201 citiri

Chiar daca abia a nascut, Elena Basescu nu uita sa comenteze deciziile puterii, pe Internet. Fiica presedintelui il dojeneste pe premier amintindu-i acestuia ca in 2012 cerea demisia guvernului dupa ce Curtea Constitutionala respinsese comasarea alegerilor.

Mergand pe acelasi rationament, Elena Basescu spune ca, acum, cand Victor Ponta se afla la guvernare, executivul ar trebui sa isi dea demisia dupa ce CCR a declarat OUG pentru Codul Insolventei ca fiind neconstitutionala.

"'Guvernul trebuie sa demisioneze astazi, tinand cont ca si-a angajat raspunderea pe o lege nedemocratica si declarata neconstitutionala. [...]Este o infrangere catastrofala pentru Guvern, care trebuie sa plece astazi!' Cuvintele nu-mi apartin mie, ci presedintelui PSD, Victor Ponta, care in ianuarie 2012 incerca sa speculeze politic maximal decizia Curtii Constitutionale de a respinge comasarea... alegerilor parlamentare cu cele locale", a scris Elena Basescu pe Facebook.

Fiica presedintelui il indeamna pe premier "sa treaca repejor la asumarea demisiei".

"Sunt curioasa daca, in baza aceleiasi logici a Premierului de acum al Romaniei, nu cumva si domnia sa ar trebui sa treaca repejor la asumarea demisiei dupa ce o noua Ordonanta de Urgenta (cea privind Codul Insolventei) a fost declarata neconstitutionala de CCR? Nu imi fac insa iluzii: nu o va face. Nu e nici prima OUG neconstitutionala si nici prima data cand Premierul socialist una spune si alta face. Dureros insa este ca ne-am obisnuit cu aceasta stare de fapt. Ea a devenit firescul guvernarii de stanga din Romania", a continuat Elena Basescu pe Facebook.

A.C.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News