EBa ii da replica lui Ponta: Sa o propuna pe Daciana Sarbu la Buget, sau la Aparare

Marti, 05 August 2014, ora 22:10
6874 citiri
EBa ii da replica lui Ponta: Sa o propuna pe Daciana Sarbu la Buget, sau la Aparare

Elena Basescu ii sugereaza premierului Victor Ponta sa o propuna pe Daciana Sarbu la Ministerul Bugetului, pentru ca, spune ea, sotia premierului "se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi premierul".

Declaratia ei vine dupa ce primul ministru a afirmat, marti, ca daca Traian Basescu ii va respinge propunerile de ministri, atunci o va nominaliza pe fiica cea mica a presedintelui la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget.

"Daca tot m-a propus ministrul Culturii si pentru ca are predilectie pentru un guvern de rubedenii, ii sugerez lui Dottore Victor Viorel Ponta sa o propuna pe sotia sa, Daciana Sarbu, la Ministerul Bugetului. Asta pentru ca am inteles ca se ocupa de finantele familiei mai bine decat o face insusi Premierul, castigand lunar nu mai putin de 100 de pensii medii ale locuitorilor din comuna Nana (10.000 de euro) - fac precizarea aceasta pentru ca am vazut ca este noul etalon al nivelului de trai pentru domnul Ponta", a scris Elena Basescu pe Facebook.

Mai mult, mezina sefului statului spune ca Victor Ponta o poate propune pe Daciana Sarbu si la Ministerul Apararii, daca "a invatat ce inseamna initialele NATO".

"Sau, daca la Buget este prea umilitor pentru domnul Prim-ministru, ramane varianta Ministerului Apararii pentru Daciana Sarbu. Am incredere ca, intre timp, doamna cu pricina, absolventa a Colegiului National de Aparare, a invatat ce inseamna initialele NATO".

Ponta: Daca Basescu respinge propunerile, o pun pe EBa la Cultura si pe Blejnar la Buget

Prim-ministrul Victor Ponta i-a raspuns ironic presedintelui Traian Basescu, marti seara, spunand ca daca seful statului ii va respinge propunerile de ministri, atunci o va nominaliza pe Elena Basescu la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget.

"Ca sa il multumesc pe dl presedinte, o s-o propun pe EBa la Cultura si pe Sorin Blejnar la Buget - probabil ca astea sunt modelele de cultura si de stiinte ale bugetului pe care Traian Basescu le-a promovat in ultimii ani", a spus Ponta, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

Basescu, despre ministrii lui Ponta la Cultura si Buget: In principiu ii resping

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca va respinge "in principiu" nominalizarile pentru ministrul Culturii si cel delegat pentru Buget, daca acestia nu vor fi retrasi pana miercuri.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Elena Basescu Ministerul Culturii, #Elena Basescu atac Ponta, #Traian Basescu propuneru Cultura Buget , #Victor Ponta
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Aoleu, a iesit la rampa fata lu' tata !! Aveti grija !!
Poza Ernst
Ernst
rank 5
Doamna Elena Basescu, a fost idea mea;